Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το "καυτό" τσιφτετέλι της Αθηνάς Οικονομάκου στο "Στην Υγειά μας" έκανε την μεγαλύτερη ζημιά! (video)

Εγκεφαλικά!

25 Ιανουαρίου 2020 11:47
Το

Βρήκαμε ένα άκρως "καυτό" τσιφτετέλι που χόρεψε πριν κάποια χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου στο "Στην Υγειά μας" και έβαλε φωτιά στις οθόνες μας!

Όλα τα βλέμματα έκλεψε η Αθηνά Οικονομάκου στο αναστάσιμο γλέντι της εκπομπής «Στην Υγεία Μας» που μεταδόθηκε πριν αρκετό καιρό, ξεπερνώντας ακόμα και το καυτό τσιφτετέλι της συζύγου παίκτη του Survivor στην ίδια εκπομπή!

Ακούγοντας τη μελωδία του τραγουδιού «Τα Χαμοπούλια» που ερμηνεύει ο Δημήτρης Μπάσης, η όμορφη ηθοποιός σηκώθηκε από την καρέκλα της και με τη... βοήθεια του Μαρίνου Κόνσολα, του συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Έλα στη θέση μου», έδωσε μια ξεχωριστή παράσταση με το αισθησιακό τσιφτετέλι της.

Και αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που το «θερμόμετρο» χτύπησε κόκκινο κατά τη διάρκεια της εκπομπής καθώς λίγο αργότερα τη θέση της Αθηνάς Οικονομάκου στην πίστα πήρε η Ράνια Κωστάκη η οποία, επίσης, λικνίστηκε λάγνα στους ρυθμούς του τραγουδιού «Ψίθυροι Καρδιάς».

Το πιο καυτό τσιφτετέλι: Μοντέλο σηκώθηκε στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και έβαλε "φωτιά"!

Η 21χρονη Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού εντυπωσίασε στην περσινή παραμονή πρωτοχρονιάς στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» όταν χόρεψε τσιφτετέλι υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού «θα σπάσω κούπες» που ερμήνευσε καταπληκτικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Σταρ Ελλάς 2017, Μαρία Ψηλού από το Αίγιο, με ύψος 1,74 ντυμένη στα κόκκινα έκλεψε την παράσταση με το υποδειγματικό τσιφτετέλι της και με τις λικνίσεις του κορμιού της, ξεπερνώντας ακόμα και το καυτό τσιφτετέλι της συζύγου παίκτη του Survivor στην ίδια εκπομπή!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Original ζεϊμπέκικο: Πασίγνωστος Έλληνας χορεύει και "τρελαίνει" τους πάντες!

Μετά το ζεϊμπέκικο που ανατρίχιασε όλους τους Έλληνες, βρήκαμε στο Youtube το original ζεϊμπέκικο που έχει "ξετρελάνει" τους πάντες! Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας που χορεύει;

Ο λόγος για τον...

Φώτη Μεταξόπουλο.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος, είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος Έλληνας χορευτής. Έχει διδάξει μαθήματα σε πολλούς Έλληνες και έχει "βάλει" το χέρι του σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Ανακαλύψαμε λοιπόν, τον ίδιο, να χορεύει το ωραιότερο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το βίντεο είναι από την εκπομπή "Καλλιτεχνικό καφενείο" της ΕΡΤ.

Δείτε τον:

Λεβέντης χορεύει απτάλικο ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" τους πάντες! Το βίντεο έχει 375.340 views!

Ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο Youtube, όπου ένας 8χρονος λεβέντης χορεύει απτάλικο ζεϊμπέκικο. Το βίντεο έχει φτάσεις τις 375.340 προβολές.

Μετά τον 5χρονο που χορεύει ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτείται, είδαμε ένα άλλο παιδί να χορεύει απτάλικο, μαζί με έναν μεγαλύτερο άνδρα.

Ο απτάλικος ή αλλιώς αντικρυστός, είναι χορός που χορεύεται από δύο άτομα. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο μικρός μαζί με τον άνδρα, χορεύουν καταπληκτικά και στο τέλος... αποθεώνονται! Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share