Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όλα στη φόρα: Το τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας που έβαλε «φωτιά» στην πίστα

Αξέχαστη στιγμή

18 Μαρτίου 2023 09:42
Όλα στη φόρα: Το τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας που έβαλε «φωτιά» στην πίστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ανέβηκε στην πίστα και "τρέλανε" τους πάντες με το τσιφτετέλι της. Με το βίντεο θα πάθετε πλάκα. Με την ευκαιρία, δείτε το πιο καθηλωτικό τσιφτετέλι που είδατε ποτέ - Μετρά σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές.

Αυτή η γυναίκα σίγουρα είναι από τις πιο καυτές και σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz. Σε όποιο μαγαζί κι αν τραγουδάει γίνεται το αδιαχώρητο και με το ζόρι κινείται πάνω στην πίστα αφού τα λουλούδια μπροστά στα πόδια της σχηματίζουν βουνά. Όσες φορές κι αν την έχουμε δει να χορεύει δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της μιας και πέρα από σέξι έχει κι ένα λίκνισμα άκρως αισθησιακό που κολάζει.

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Πάολα, που είχε βγει στην πίστα του μαγαζιού όπου εμφανιζόταν, με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει μας χάρισε ένα τσιφτετέλι που... μοίρασε εγκεφαλικά! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει το μοναδικό της αυτό ταλέντο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μαθήτρια Λυκείου χορεύει το κορυφαίο τσιφτετέλι του ελληνικού Youtube και ξεπερνά τις 9 εκατ. προβολές!

Ξεσήκωσε ολόκληρο το πλατό η μαθήτρια Λυκείου, με ένα τσιφτετέλι-«θάνατο» που... μοίρασε εγκεφαλικά σε όσους την παρακολούθησαν, σκεπτόμενοι πως ήταν μόλις 17.5 ετών.

Ο λόγος γίνεται για την νεαρή τότε Μαριάννα, η οποία είχε βρεθεί στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Κάνε μου Like» στο «Epsilon TV», με την παρουσιάστρια να έχει στήσει παράλληλα μια δική της κριτική επιτροπή για διάφορα ταλέντα, ενώ επικό ήταν και το τσιφτετέλι στον Τερλέγκα από Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Ένα εξ αυτών ήταν η Μαριάννα, η οποία... ανέβασε τη θερμοκρασία με το που πάτησε το πόδι της και τρέλανε άπαντες, με τον oriental χορό της να μένει στην ιστορία.

Δείτε το βίντεο:

Χόρεψε τσιφτετέλι και της έπεσε το...βρακί - Το πήρε και το έκανε μαντήλι

Ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά τσιφτετέλια, αν μπορεί να πει κανείς ότι είναι, θα δείτε παρακάτω. Μια γυναίκα μαζί με έναν άνδρα τα έδιναν όλα στον χορό, όταν συνέβη το αναπάντεχο.

Μπορεί να μην είναι αισθησιακό σαν αυτό της μελαχρινής κοπέλας εδώ, αλλά θα γράψει ιστορία. Ενώ χόρευε της έπεσε το βρακί, κάτι που δεν την πτόησε και συνέχισε να χορεύει. Αφού το σήκωσε, το πήρε και το έκανε μαντήλι. Έτσι, άρχισε να το κουνάει ενώ συνέχισε το "τσιφτετέλι".

Δεν έχουμε ξαναδεί πιο αστείο και σίγουρα αξίζει να το δείτε. Κάθε εμπόδιο για καλό που λέμε:

Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκες χορεύουν σε πλατό εκπομπής και "αναστατώνουν" τους πάντες

Το τσιφτετέλι στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε κάνει την ελληνική τηλεόραση να ξεσηκωθεί, όταν αυτές οι γυναίκες πήραν την απόφαση να χορέψουν μαζί.

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και χορογραφίες που μας τραβάνε το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι -δείτε εδώ το βίντεο-, και μας έχουν κάνει να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε τις κοπέλες να χορεύουν μαζί, με τον Αντύπα να τραγουδάει.

Ήταν καλεσμένες στην εκπομπή και δεν έχασαν την ευκαιρία. Έτσι σηκώθηκαν και χόρεψαν η καθεμία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, και τρέλαναν όλους όσους ήταν εκεί αλλά και όλους όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share