Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Το τσιφτετέλι μελαχρινού μοντέλου σε τσιγγάνικο γάμο - Θα σας αφήσει άφωνους

Άναψαν φωτιές

13 Ιουλίου 2020 14:15
Το τσιφτετέλι μελαχρινού μοντέλου σε τσιγγάνικο γάμο - Θα σας αφήσει άφωνους
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Αυτή η δίμετρη μελαχρινή καλλονή χόρεψε ένα τσιφτετέλι που άναψε φωτιές, και τα έσπασε όλα στον τσιγγάνικο γάμο στην Ξάνθη.

Την βλέπουμε να λικνίζεται τέλεια σε παραδοσιακά τραγούδια, και μέχρι και παιδάκια άρχισαν να της πετάνε χρήματα. Είναι τελείως διαφορετικό από τα τσιφτετέλια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε γάμους, και μας έχει καταπλήξει.

Απολαύστε τον τέλειο χορό της στο παρακάτω βίντεο και δείτε πόσο ξεχωριστά διασκεδάζουν:

Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκες χορεύουν σε πλατό εκπομπής και "αναστατώνουν" τους πάντες

Το τσιφτετέλι στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε κάνει την ελληνική τηλεόραση να ξεσηκωθεί, όταν αυτές οι γυναίκες πήραν την απόφαση να χορέψουν μαζί.

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και χορογραφίες που μας τραβάνε το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι -δείτε εδώ το βίντεο-, και μας έχουν κάνει να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε τις κοπέλες να χορεύουν μαζί, με τον Αντύπα να τραγουδάει.

Ήταν καλεσμένες στην εκπομπή και δεν έχασαν την ευκαιρία. Έτσι σηκώθηκαν και χόρεψαν η καθεμία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, και τρέλαναν όλους όσους ήταν εκεί αλλά και όλους όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

Τρεις κοπέλες χορεύουν τσιφτετέλι πάνω σε τραπέζια του μπαρ και...αναστατώνουν

Αυτές οι τρεις κοπέλες έδωσαν ρεσιτάλ όταν ανέβηκαν πάνω σε τραπέζι μπας και άρχισαν να χορεύουν τσιφτετέλι. Αντέχετε να το δείτε;

Το τσιφτετέλι είναι άκρως γυναικείος χορός και αυτές οι κοπέλες το αποδεικνύουν στο έπακρο. Ανέβηκαν πάνω και τα έδωσαν όλα, ενώ φαίνεται το πόσο το διασκεδάζουν. Ακόμα ένα τσιφτετέλι που κολάζει, όπως και αυτό εδώ γνωστής κοπέλας του ΣΚΑΙ.

Ακόμα, έχουν πολύ καλές χορευτικές ικανότητες και ο χορός τους ανάβει φωτιά. Δείτε το παρακάτω βίντεο με το τσιφτετέλι τους και θα "μείνετε":

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share