Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορίτσι του ΣΚΑΙ χορεύει καυτό τσιφτετέλι και μας αφήνει άφωνους

Ο λόγος για την...

8 Ιουλίου 2020 14:39
Κορίτσι του ΣΚΑΙ χορεύει καυτό τσιφτετέλι και μας αφήνει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωστή Ελληνίδα ή και... κορίτσι του ΣΚΑΙ, εντοπίστηκε πριν λίγο καιρό να χορεύει καυτό τσιφτετέλι σε κλαμπ στο Λίβανο. Αναστάτωσε τους πάντες.

Ο λόγος για την Αθηνά Χρυσαντίδου, την πρώην παίκτρια του Power Of Love που είχε "τρελάνει" τους πάντες και με την ομορφιά της αλλά και με την ηλικία της

Η Αθηνά Χρυσαντίδου (δείτε την εδώ με μελαχρινά μαλλιά) στην προσωπική της σελίδα στο Instagram είχε ανεβάσει ένα βίντεο, όπου φαίνεται να χορεύει ένα υπέροχο τσιφτετέλι σε κλαμπ στο Λίβανο.

Μάλιστα, δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με μία φίλη της και σε αυτά τα στιγμιότυπα φαίνεται να έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, ειδικά του ανδρικού πληθυσμού που έχει μείνει με το… στόμα ανοιχτό!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το τσιφτετέλι έκπληξη της νύφης στον γαμπρό - Πέταξε το νυφικό και...άλλαξε πρόσωπο

Αυτό το τσιφτετέλι της νύφης ήρθε ουρανοκατέβατο...Έβγαλε το νυφικό και άλλαξε κυριολεκτικά πρόσωπο, μιας και μεταμορφώθηκε σε επαγγελματία χορεύτρια.

Έχουμε δει πολλές νύφες να χορεύουν τσιφτετέλι στο γλέντι του γάμου τους, αλλά αυτό παρακάτω είναι τελείως διαφορετικό. Έβαλε την στολή και έκανε ένα show έκπληξη στον σύζυγό της.

Τους άφησε όλους άφωνους και από όσο φαίνεται το είχε προγραμματισμένο, μιας και η χορογραφία και τα λικνίσματά της είναι εξαιρετικά. Απολαύστε την:

30χρονη ξανθιά χορεύει τσιφτετέλι και δίνει ρεσιτάλ - Το βίντεο έχει 1.452.242 views

Αυτή η ξανθιά γυναίκα, σηκώθηκε και χόρεψε ένα απίθανο τσιφτετέλι. Ο κόσμος που ήταν δίπλα της, τη χειροκροτούσε μέχρι το τέλος του κομματιού.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, μια κοπέλα σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι σε ένα πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στα Λαύκα Κορινθίας, Η ίδια φανερά ευδιάθετη, φαίνεται να δίνει τη ψυχή της ξετυλίγοντας το ταλέντο της, όπως είχε κάνει και μια γιαγιά σε ένα γάμο.

Μάλιστα, το βίντεο στο Youtube έχει φτάσεις τις 1.452.242 προβολές. Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share