Νίκος Συρίγος: Για τρίτη ημέρα εκτός «Χαμογέλα και πάλι» – Τι συμβαίνει με τον δημοσιογράφο;

Ερωτήματα έχει προκαλέσει στους τηλεθεατές του MEGA η απουσία του Νίκου Συρίγου από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», καθώς ο δημοσιογράφος εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού πλατό και σήμερα, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος αποτελεί μέλος της τηλεοπτικής παρέας της Σίσσυς Χρηστίδου, δεν βρέθηκε στη συνηθισμένη του θέση, με την απουσία του να γίνεται αισθητή από τους ανθρώπους που παρακολουθούν την εκπομπή. Η πρώτη αναφορά έγινε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, όταν η παρουσιάστρια καλημέρισε το κοινό και στη συνέχεια εξήγησε ότι ο συνεργάτης της δεν βρισκόταν εκείνη την ημέρα στο πλατό. Ωστόσο, δεν προχώρησε σε κάποια διευκρίνιση σχετικά με τον λόγο της απουσίας του, επιλέγοντας να διατηρήσει το ευχάριστο κλίμα που χαρακτηρίζει την έναρξη της εκπομπής. Στη θέση όπου κάθεται συνήθως ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να σχολιάζει χιουμοριστικά την αλλαγή στη διάταξη του πάνελ.
Τι είχε πει η Σίσσυ Χρηστίδου για την απουσία του Νίκου Συρίγου
Κατά την έναρξη της εκπομπής της Τρίτης 27 Οκτωβρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχθηκε τους τηλεθεατές με τον γνώριμο τρόπο της, κάνοντας αρχικά μια αναφορά στον καιρό. «Καλημέρα, καλημέρα… Καλώς ήρθατε στην εκπομπή μας. Ελπίζω να είστε καλά. Τρίτη σήμερα παιδιά, βροχερή αυτή η Τρίτη», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια στράφηκε προς τους συνεργάτες της και αναφέρθηκε στην αλλαγή που είχε γίνει στις θέσεις τους. «Εδώ ο Κωνσταντίνος μου… Δεν είναι εδώ σήμερα ο Νίκος, αλλά είναι ο Κωνσταντίνος, στην παλιά σου θέσουλα… Έχεις καθίσει και εδώ, εκ των αριστερών…», σχολίασε, απευθυνόμενη στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο ίδιος ανταποκρίθηκε με χιούμορ, θυμίζοντας ότι είχε περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχε καθίσει στο συγκεκριμένο σημείο του πλατό. «Χρόνια έχω να κάτσω. Δύσκολη θέση εδώ πέρα, αλλά θα ανταπεξέλθω…», απάντησε, προκαλώντας χαμόγελα στους συνεργάτες του.
Η σύντομη αυτή ανταλλαγή σχολίων ήταν και η μοναδική αναφορά για την απουσία του δημοσιογράφου. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν αποκάλυψε εάν πρόκειται για προγραμματισμένη απουσία, προσωπική υποχρέωση ή κάποια άλλη αιτία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Συρίγος έχει ιδιαίτερη παρουσία στην εκπομπή, καθώς συχνά συμμετέχει ενεργά στις συζητήσεις και εκφράζει τις απόψεις του για θέματα της επικαιρότητας. Οι τοποθετήσεις του, άλλοτε πιο αιχμηρές και άλλοτε περισσότερο προσωπικές, αποτελούν ένα από τα χαρακτηριστικά της τηλεοπτικής του παρουσίας. Γι’ αυτό και η απουσία του από το πάνελ δεν περνά απαρατήρητη, ιδιαίτερα από όσους παρακολουθούν συστηματικά την εκπομπή.
Ο Νίκος Συρίγος είχε απασχολήσει πρόσφατα την τηλεοπτική επικαιρότητα και με μια ιδιαίτερα προσωπική αναφορά στην οικογένειά του. Ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει μέσα από την εκπομπή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του τα τελευταία χρόνια, περιγράφοντας μια δύσκολη οικογενειακή εμπειρία. Αφορμή για την τοποθέτησή του είχε αποτελέσει ρεπορτάζ σχετικά με τη λανθασμένη διάγνωση της ηθοποιού Κριστίνα Άπλγκεϊτ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Νίκος Συρίγος επέλεξε να μοιραστεί με τους συνεργάτες του και το τηλεοπτικό κοινό όσα έχει βιώσει σε προσωπικό επίπεδο.
Διαβάστε επίσης
Η συγκεκριμένη εξομολόγηση είχε διαφορετικό χαρακτήρα από τις συνηθισμένες τηλεοπτικές παρεμβάσεις του, καθώς αφορούσε ένα ζήτημα ιδιαίτερα ευαίσθητο για τον ίδιο. Ωστόσο, πρέπει να διευκρινιστεί ότι η παλαιότερη αναφορά του στην υγεία της μητέρας του δεν έχει συνδεθεί με την τωρινή απουσία του από την εκπομπή. Η απουσία του δημοσιογράφου συνεχίζεται και σήμερα 29 Οκτωβρίου, χωρίς να έχει δοθεί συγκεκριμένη εξήγηση για το πότε αναμένεται να επιστρέψει στη θέση του. Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι υπόλοιποι συνεργάτες της συνεχίζουν κανονικά τη ροή της εκπομπής, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει βρεθεί στη θέση του Νίκου Συρίγου κατά την έναρξη της Τρίτης.






0 ΣΧΟΛΙΑ