Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Αληθινό έπος: Το απίστευτο τσιφτετέλι του Τρύφωνα Σαμαρά που μας έκανε να «κλάψουμε» (Video)

Απολαύστε τον!

10 Μαρτίου 2022 07:33
Αληθινό έπος: Το απίστευτο τσιφτετέλι του Τρύφωνα Σαμαρά που μας έκανε να «κλάψουμε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην Υγειά μας», βρέθηκαν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Όλγα Πηλιάκη.

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη που εμφανίστηκε τον χειμώνα και στο «Nomads» δεν είπε όχι στην πρόσκληση του γνωστού κομμωτή να χορέψουν το αγαπημένο τσιφτετέλι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ»… Και όπως ήταν αναμενόμενο το πλατό «πήρε φωτιά»!

Παράλληλα εκτός από το τσιφτετέλι του Τρύφωνα σαμαρά δείτε άλλο ένα τσιφτετέλι που προκάλεσε... "οργασμό" στην εκπομπή του Παπαδόπουλου!

Όλα έξω: Η απόλυτη θεά της πίστας τα έδειξε χορεύοντας το πιο «καυτό» τσιφτετέλι

Το τσιφτετέλι είναι κάτι το αισθησιακό και το μυαλό θα μπορούσε αυτόματα να πάει σε μια απόλυτη θεά της πίστας, η οποία προχώρησε σε έναν απίθανο χορό, όπου βγήκαν… όλα έξω.

Η Πάολα είναι μια από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα, με τη θυληκότητά της να είναι αναμφισβήτητη και την παρουσία της να μην περνά ποτέ απαρατήρητη, ειδικά όταν βγαίνει να τραγουδήσει και να… προκαλέσει τις αισθήσεις με τον «καυτό» χορό της, όπως έκανε και διάσημη γυναίκα από ριάλιτι.

Αυτό είχε κάνει και σε ένα κέντρο διασκέδασης, όπου τραγουδούσε, με το κοινό να τρελαίνεται με το λίκνισμά της και να την αποθεώνει, σε μια από τις στιγμές, που χαρακτηρίζουν την «φωτιά», την οποία πάντα φροντίζει η τραγουδίστρια να μεταδίδει.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share