Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Κλάμα: Το τρελό τσιφτετέλι κορυφαίου μοντέλου που μας έκανε... να λιώσουμε

Έμεινε στην ιστορία...

8 Ιανουαρίου 2022 11:35
Κλάμα: Το τρελό τσιφτετέλι κορυφαίου μοντέλου που μας έκανε... να λιώσουμε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι ένας χορός... για όλους και αυτό έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές ακόμη και άνδρες, οι οποίοι με το λίκνισμά τους έχουν κάνει τη διαφορά, είτε γιατί όντως έχουν εκπληκτικές ικανότητες είτε επειδή η καλτίλα ανεβαίνει επίπεδο, όπως στην περίπτωση του Σπύρου Παπαδόπουλου που πετυχαίνει και τα δύο μαζί.

Ο Γιώργος Καράβας είναι γνωστός για τον εύθυμο χαρακτήρα του, με το γνωστό μοντέλο να αναζητά πάντοτε αφορμές να... ξεσηκώνει τους πάντες, είτε ως κόουτς των μοντέλων στο GNTM είτε εκτός αέρα, όπως έκανε και στο πάρτι της Βίκυς Καγιά.

Το... μεθυστικό τσιφτετέλι μαζί με την Καγιά

Το έτερο σπουδαίο μοντέλο και παρουσιάστρια είχε τη γιορτή της και μάζεψε τα αγαπημένα της πρόσωπα, με τον Καράβα φυσικά να μη λείπει μαζί με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρού, τρελαίνοντας όλους όσοι παρευρίσκονταν με το φοβερό του τσιφτετέλι.

Ο ίδιος ακομπλεξάριστα άρχισε να χορεύει και να λικνίζεται στο βίντεο, που τραβούσε η γυναίκα του, καλώντας και την Καγιά να τον συνοδεύσει, σε μια στιγμή που συζητήθηκε όσο λίγες την τελευταία εβδομάδα στα social media και έδειξε το κέφι, που πάντοτε διακρίνει τον Γιώργο Καράβα.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share