Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Τίμιο ζεϊμπέκικο: Έλληνας ηθοποιός χορεύει και το διαδίκτυο παραληρεί

Τρομερός!

3 Νοεμβρίου 2021 07:59
Τίμιο ζεϊμπέκικο: Έλληνας ηθοποιός χορεύει και το διαδίκτυο παραληρεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πασίγνωστος αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, χόρεψε πριν χρόνια ένα ζεϊμπέκικο και έκανε όλο το διαδίκτυο να παραληρήσει.

Όταν μιλάμε για τίμιο, βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο δεν γίνεται να μην μας έρθει στο μυαλό ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Νινιός, ο οποίος ακόμα και σήμερα αποτελεί sex symbol για το γυναικείο κοινό και κάνει πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά του, πόσο μάλλον όταν χορεύει.

Ο ηθοποιός, στην εκπομπή "Στην υγειά μας" του Σπύρου Παπαδόπουλου, στην ΕΡΤ, είχε σηκωθεί και είχε χορέψει ένα ζεϊμπέκικο που συζητιέται μέχρι σήμερα. Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού παρακάτω:

Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσει να βλέπετε χορούς, δείτε εδώ το βαρβάτο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που έχει ξεπεράσει το 1 εκ. views!

Μερακλού νύφη χορεύει ζεϊμπέκικο και αποθεώνεται

Είναι ίσως το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει στο Youtube! Μια νύφη χόρεψε στον γάμο της και αποθεώθηκε από τους καλεσμένους!

Μετά την γιαγιά που χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο, ανακαλύψαμε μια γυναίκα, η οποία χόρεψε το τραγούδι "Του αγοριού απέναντι" και το αφιέρωσε στον σύζυγό της. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η νύφη χόρεψε εξαιρετικά και στο τέλος... αποθεώθηκε!

35χρονος σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και κλάψανε όλοι

Το video κυκλοφορεί εδώ και 9 χρόνια στο διαδίκτυο και προκαλεί άφθονο γέλιο, αφού ένας άνδρας, προσπαθεί να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Ο λόγος για έναν φίλο, ο οποίος βγήκε σε επαρχιακά μπουζούκια στον Πύργο και αποφάσισε να το ρίξει έξω! Λίγο το ποτό, λίγο η διάθεση, λίγο η παρέα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης αποφάσισε να σηκωθεί να χορέψει ζεϊμπέκικο, ξεπερνώντας σε γέλιο ακόμα και τον τρελό χορό που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ, πριν αρκετές ημέρες και σας έκανε να κλάψετε!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο ζεϊμπέκικο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share