Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

To βαρύ ζεϊμπέκικο γνωστού ηθοποιού που έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν!

Σπάνιο βίντεο!

16 Μαρτίου 2020 14:05
To βαρύ ζεϊμπέκικο γνωστού ηθοποιού που έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο νεαρός ηθοποιός στο πέρασμα του κάνει όλες τις γυναίκες να παραληρούν και αυτό κατάφερε χορεύοντας ένα βαρύ ζεϊμπέκικο μιας και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις.

Ο λόγος για το Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" κι ενώ ο Άκης Δείξιμος βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το κομμάτι "επιστροφές"ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως τον πλαισίωσαν αρκετές γυναικείες παρουσίες για να τον χειροκροτήσουν.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου με αυτό το ζεϊμπέκικο έκανε το στούντιο και το διαδίκτυο να παραληρεί και τα view στο βίντεο να πέφτουν βροχή.

Δείτε το βίντεο με το χορό του ηθοποιού:

Ωστόσο, μην υμνούμε μόνο τους άντρες για το βαρύ αυτό χορό, δείτε εδώ τον κορίτσαρο που χορεύει ζεϊμπέκικο και τρελαίνει τους πάντες!

Το βαρύ ζεϊμπέκικου γνωστού προσώπου της πολιτικής που γκρέμισε το διαδίκτυο!

Το ζεϊμπέκικο είναι βαρύς και αντρίκειος χορός, όταν λοιπόν ένας άντρας σηκώνεται να χορέψει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνει τους πάντες να ανατριχιάσουν.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν ο Γιάννης Σκάλκος βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και χόρεψε ένα από τα πιο βαρβάτα ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Γιάννης Σκάλκος είναι συνεργάτης του Υπουργείου Εσωτερικών και δεν είναι ο μόνος άντρας από το χώρο της πολιτικής που τιμά το συγκεκριμένο πλατό με ένα πραγματικά τίμιο ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου.

Το ζεϊμπέκικο αυτό θύμισε άντρα παλαιάς κοπής και τα views του βίντεο στο Youtube έχουν ξεπεράσει τις 500.000.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share