Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου που έτριξε και τα πατώματα, αλλά δεν έσπασε τα τραπέζια!

Χιλιάδες views στο διαδίκτυο!

24 Φεβρουαρίου 2020 12:46
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου που έτριξε και τα πατώματα, αλλά δεν έσπασε τα τραπέζια!

Μπορεί ο Απόστολος Γκλέτσος τα τελευταία χρόνια να έχει αφοσιωθεί στο λειτούργημά του ως Δήμαρχος Στυλίδας και να μην εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση, όμως όταν το κάνει και μάλιστα χορεύει ζεϊμπέκικο και τρίζουν και τα πατώματα.

Αφορμή στάθηκε ένα αφιέρωμα του «Στην υγειά μας ρε παιδια» που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Στέλιο Καζαντζίδη μέσα από την εκπομπή του. Και εκεί, σε κάποιο από τα τραγούδια του που ερμήνευσαν οι Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Μακεδόνας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Κώστας Καραφώτης, Κώστας Αγέρης και Ειρήνη Τουμπάκη ο Απόστολος Γκλέτσος σηκώθηκε και χόρεψε μια βαριά ζεϊμπεκιά, όπως εκείνο γνωστού δημοσιογράφου στην ίδια εκπομπή!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ελληνάρας φαντάρος χορεύει ζεϊμπέκικο και προκαλεί συγκίνηση - "Τρελάθηκαν" όλοι

Ξαφνικά στη σκηνή ακούγεται το "Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας". Τότε ένας Έλληνας φαντάρος, σηκώθηκε και χόρεψε ένα τρομερό ζεϊμπέκικο.

Συγκεκριμένα, το κοινό ενθουσιασμένο αρχίζει να χειροκροτεί ρυθμικά, ενώ εμφανίζεται στην άκρη της σκηνής ένας Φαντάρος που ζητά από την τραγουδίστρια, που είναι η Χαρούλα Αλεξίου να ανέβει να χορέψει!

Εκείνη με ένα νεύμα τον προσκαλεί και τότε ξεκινούν οι δυο τους να χορεύουν ζεϊμπέκικο, ο φαντάρος με τον κλασσικό ελληνικό μάγκικο τρόπο και η Αλεξίου να τον υποστηρίζει με τον Ελληνοπρεπή κλασσικό της τρόπο!

Η σκηνή που διαδραματίζεται είναι τόσο όμορφη και ξεχειλίζει από το Αντάμωμα των πρωταγωνιστών που θυμίζει Αρχαία Τραγωδία ,σαν να είναι ο Χορός των Ελλήνων Πολεμιστών πριν την Μάχη!

Το "Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας" γράφτηκε από το μεγάλο Μάνο Λοΐζο για την ταινία » Ευδοκία » του Αλέξη Δαμιανού το 1971. Αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ελληνικές μελωδίες.

Το video σαρώνει το διαδίκτυο με περίπου 7 εκ Προβολές:

Το ζεϊμπέκικο του Έλληνα φαντάρου που προκαλεί ρίγος

Το ζεϊμπέκικο του Έλληνα φαντάρου που προκαλεί ρίγος

Posted by tro(ma)ktiko on Saturday, April 6, 2019

Και επειδή ξέρουμε, πόσο σας αρέσει να βλέπετε ανθρώπους να χορεύουν, δείτε εδώ μια νεαρή κοπέλα που χόρεψε ζεϊμπέκικο και "ξετρέλανε" τους πάντες.

To βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου δημοσιογράφου που γκρέμισε το πλατό!

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο γνωστού ηθοποιού που έκανε το διαδίκτυο να παραληρεί!

Αυτή τη φορά καλεσμένος ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας όπου σε μια σπάνια εμφάνισή του είπε να μας δείξει τις χορευτικές του ικανότητες. Όταν λοιπόν ο Δημήτρης Μπάσης ξεκίνησε να τραγουδά το "τρελοκόριτσο" ο δημοσιογράφος σηκώθηκε και μας χάρισε ένα από τα πιο βαριά ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης καταφέρνοντας να εκπλήξει τους πάντες γκρεμίζοντας το πλατό.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Πακιστανός χορεύει μερακλήδικο ζεϊμπέκικο και προκαλεί τρελό γέλιο!

Με την καρδιά του γλέντησε νεαρός Πακιστανός σε παραδοσιακό πανηγύρι στο Νεοχώρι Αρκαδίας.

Λικνίστηκε με τον δικό του μοναδικό τόπο στους ρυθμούς της ελληνικής δημοτικής μουσικής, κλέβοντας την παράσταση και τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Με ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο ο νεαρός, ο οποίος δεν κατέβαινε από την πίστα ούτε λεπτό, προσπάθησε να αντιγράψει τις φιγούρες των χορευτών, συνδυάζοντάς το ζεϊμπέκικο με χορούς της πατρίδας του.

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν χόρεψε -ή, καλύτερα, προσπάθησε να χορέψει- ζεϊμπέκικο πάνω σε μια καρέκλα και μας έφερε στο μυαλό το πιο αστείο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση: Σηκώθηκε στο πλατό και έγινε... ρεζίλι των σκυλιών!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share