Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νεαρή κοπέλα χόρεψε ζεϊμπέκικο και "τρέλανε" το διαδίκτυο

Ξετρελάθηκαν όλοι!

21 Φεβρουαρίου 2020 14:17
Νεαρή κοπέλα χόρεψε ζεϊμπέκικο και

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα.

Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους. Μάλιστα, μπορείτε να δείτε εδώ, πασίγνωστη Ελληνίδα να χορεύει το πιο τίμιο ζεϊμπέκικο.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια κοπέλα σε νεαρή ηλικία να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια στο πανηγύρι του χωριού της. Δείτε και μόνοι σας:

To βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου δημοσιογράφου που γκρέμισε το πλατό!

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο γνωστού ηθοποιού που έκανε το διαδίκτυο να παραληρεί!

Αυτή τη φορά καλεσμένος ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας όπου σε μια σπάνια εμφάνισή του είπε να μας δείξει τις χορευτικές του ικανότητες. Όταν λοιπόν ο Δημήτρης Μπάσης ξεκίνησε να τραγουδά το "τρελοκόριτσο" ο δημοσιογράφος σηκώθηκε και μας χάρισε ένα από τα πιο βαριά ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης καταφέρνοντας να εκπλήξει τους πάντες γκρεμίζοντας το πλατό.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς: Ο χορός με τα 78.700 views!

Ψάχνοντας στο Youtube, ανακαλύψαμε το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς! Αυτό το βίντεο έχει "τρελάνει" τους πάντες.

Πάμε πίσω στο παρελθόν και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας" στην ΕΡΤ. Είναι ένα ακόμη ζεϊμπέκικο από την εκπομπή του παρουσιαστή που μας έχει καθηλώσει, όπως ήταν κι αυτό του γνωστού ηθοποιού.

Στο παρακάτω βίντεο, θα ακούσετε την Σοφία Παπάζογλου να ερμηνεύει με την εξαιρετική φωνή της "Το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς", το οποίο και χόρεψε ένας χορευτής.

Δείτε το:

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο Ελληνίδας καλλονής που "γκρέμισε" το πλατό του Alpha! Χαμός στο διαδίκτυο!

Ποιος είπε πως βαρύ ζεϊμπέκικο μπορεί να χορέψει μόνο ένας άντρας; Το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή κι αν την έχεις όχι απλά θα χορέψεις αλλά θα καταχειροκροτηθείς κιόλας. Ζωντανό παράδειγμα το ζεϊμπέκικο της Άντζελας Δημητρίου!

Αυτό ακριβώς έγινε κι όταν αυτή η πανέμορφη αθλήτρια εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή του Alpha και ο ίδιος ο παρουσιαστής της ζήτησε να χορέψει μιας και ήδη γνώριζε τις ικανότητές της. Και τελικά δικαιώθηκε μιας και ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Ο λόγος για την Έρρικα Πρεζεράκου, τη γνωστή αθλήτρια του στίβου που απ' ότι φαίνεται ο τσαμπουκάς της και η ψυχή της βγαίνουν σε έναν και μόνο χορό!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share