Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Μητέρα προσπαθεί να μάθει στο μωράκι της λεξούλες, αλλά... ο σκύλος άφησε τους πάντες άφωνους

Πολύ γέλιο

3 Ιουλίου 2020 07:46
Μητέρα προσπαθεί να μάθει στο μωράκι της λεξούλες, αλλά... ο σκύλος άφησε τους πάντες άφωνους
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Αυτή η μητέρα ήθελε πραγματικά το «μαμά» να είναι η πρώτη λέξη του μωρού της, αλλά δεν φαίνεται αρκετά έτοιμο να μιλήσει.

Μη θέλοντας να υπάρχει μια αμήχανη στιγμή σιωπής, ο σκύλος της οικογένειας πήρε την ευθύνη πάνω του και άφησε τους πάντες άφωνους! Παράλληλα, δείτε την αντίδραση ενός σκύλου όταν υποδέχεται ένα νεογέννητο μωράκι στο σπίτι.

Κάμερα καταγράφει 2 σκυλιά να θυσιάζονται για να σώσουν ένα μωρό από επίθεση φιδιού - Η κατάληξη ραγίζει καρδιές

Ραγίζει καρδιές η κίνηση αλλά και η κατάληξη δύο σκυλιών. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο που κατέγραψε κρυφή κάμερα, 2 μικρά κουτάβια θέλησαν να σώσουν το μωρό της οικογένειας από μία κόμπρα. Ωστόσο, τι έγινε στη συνέχεια;

Συγκεκριμένα, η απίστευτη μάχη που έδωσαν με το φίδι στοίχισε στο ένα σκυλί τη ζωή του και στο άλλον την όρασή του. Οι σκύλοι δεν είναι απλά οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου -δείτε εδώ μια ακόμα συγκινητική ιστορία-, αλλά πολλές φορές μπορούν να γίνουν και οι καλύτεροι προστάτες του. Όπως έγινε πρόσφατα στο Κινταπάγουαν των Φιλιππίνων.

Ο πατέρας και η μητέρα της οικογένειας είχαν φύγει για δουλειά και είχαν αφήσει την νταντά να προσέχει το ενός έτους μωράκι τους, το οποίο κοιμόταν. Σε κάποια φάση, ένα φίδι έκανε την εμφάνισή της στην αυλή, όμως τα δύο σκυλιά της αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο και για δύο λεπτά έδιναν μεγάλη μάχη μαζί της, προκειμένου να την αποτρέψουν από το να μπει στο σπίτι ή να πλησιάσει τα παιχνίδια του μικρού.

Με τα τραβήγματα και τις δαγκωματιές τους, κατάφεραν να σκοτώσουν το φίδι, όμως και τα δύο το πλήρωσαν πολύ ακριβά. Η Μίλει (το μαύρο σκυλάκι) σκοτώθηκε μετά από δάγκωμα που δέχθηκε, ενώ η Μόξι τυφλώθηκε από το δηλητήριο που της πέταξε η κόμπρα.

"Η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν στην δουλειά. Όταν γυρίσαμε η κοπέλα που μας βοηθάει, μας ενημέρωσε για το τι έγινε και κοιτάξαμε τις κάμερες. Σοκαριστήκαμε, αλλά νιώθουμε υπερήφανοι για τα δύο σκυλιά μας", είπε ο πατέρας της οικογένειας, Ζαιμέ Σέλιμ, συμπληρώνοντας πως θα είναι πάντα υπόχρεος σε αυτά για την μάχη που έδωσαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share