Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος υποδέχεται το νεογέννητο στο σπίτι και η αντίδρασή του θα σε… γονατίσει! (Video)

Υπέροχο!

22 Ιουνίου 2020 10:34
Σκύλος υποδέχεται το νεογέννητο στο σπίτι και η αντίδρασή του θα σε… γονατίσει! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί διαφωνούν ότι οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Σίγουρα όμως αυτό το καλωσόρισμα στο βίντεο για το νεογέννητο μωρό της οικογένειας από τον σκυλάκο της μπορεί να λυγίσει και την πιο σκληρή καρδιά. Να σας θυμίσουμε και την ιστορία: Ο σκύλος της εικόνας είναι ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού με αυτισμό - Δεν φεύγει από δίπλα του

Ένα καλοχτενισμένο και πανέμορφο Λαμπραντόρ πλησιάζει με περιέργεια το περίεργο πλασματάκι που μόλις έφτασε στο σπίτι.

Γεμάτο περιέργεια το μυρίζει, το περιεργάζεται, δείχνει σα να το προστατεύει καθώς δέχεται τα εύσημα από το αφεντικό του και πατέρα του μωρού. Περήφανος ο πατέρας και ο σκύλος!

Τελικά, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κάνει αυτό που όλοι περιμέναμε: δίνει ένα φιλάκι στα πατουσάκια του νεογέννητου πριν δώσει ένα φιλί και στο αφεντικό.

«Μπράβο καλό παιδί» ακούγεται στο βίντεο που κάνει το γύρω του κόσμου χαρίζοντας συγκίνηση σε όλους τους φιλόζωους της Γης.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr με το νεογέννητο και το Λαμπραντόρ;

Αυτός ο σκύλος κοιμάται ανάσκελα - Μόλις δείτε το λόγο θα σοκαριστείτε!

Ένας σκύλος ράτσας Σιχ Τσου με το όνομα Πάνινγκινγκ, έχει «κλέψει» την καρδιά του Διαδικτύου και έχει γίνει viral, όχι γιατί μοιάζει με μικρό αγαπησιάρικο λούτρινο αρκουδάκι, αλλά λόγω της θέσης που κοιμάται. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν σκύλο που γίνεται viral, δείτε εδώ τη συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος λέει το "τελευταίο αντίο" στο αφεντικό του.

Η ιδιοκτήτριά του Τζένες Κούα δημοσίευσε φωτογραφίες του σε σελίδα του Facebook για τους λάτρεις σκύλων στις Φιλιππίνες. Σε αυτές φαίνεται το κουτάβι να κοιμάται με την πλάτη του στο πάτωμα και την κοιλιά του εκτεθειμένη σαν άνθρωπος. Οι φωτογραφίες του αξιολάτρευτου σκύλου έγιναν viral, όπως είχε γίνει πρόσφατα η εικόνα ενός καραφλού αετού, και πλέον ο Πάνινγκινγκ έχει πάνω από 55.500 ακολούθους στο Instagram.

«Αυτή είναι θέση που κοιμάται από τότε που γεννήθηκε, επειδή εκεί αισθάνεται πιο άνετα», λέει η ιδιοκτήτριά του. Παρόλο που στις περισσότερες φωτογραφίες φαίνεται να κοιμάται, η σκυλίτσα είναι πολύ παιχνιδιάρα και τρελαίνεται να είναι με τα αδέλφια της.

Η Πάνινγκινγκ είναι η μικρότερη από τα αδέλφια της και η μόνη με διαφορετικό τρίχωμα. Αρχικά, οι ιδιοκτήτες την ονόμασαν «Maningning» που μεταφράζεται ως «ξεχωριστή» στα φιλιππινέζικα, εξαιτίας του διαφορετικού χρώματός της. Η κόρη της Τζένες, όμως, ήθελε το όνομα να ξεκινά από «p» και έτσι έγινε Paningning.

Ο ύπνος είναι μόνο ένα από τα χόμπι της Πάνινγκινγκ που αγαπά «να τρώει και να κοιμάται» και μερικές φορές είναι άτακτη, όπως όλα τα κουτάβια. «Για μένα, είναι απλά ένα κανονικό κουτάβι που αγαπά να κοιμάται στην πλάτη της», λέει η Τζένες, την ώρα που οι φωτογραφίες του σκύλου της γίνονται meme στο Διαδίκτυο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share