Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Σπαρακτικό!

18 Ιουνίου 2020 10:09
Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια αφοσιωμένη σκυλίτσα είπε το τελευταίο αντίο στο αφεντικό της. Τον περασμένο μήνα, ο Ράιαν Γένσεν από την Καλιφόρνια νόμιζε ότι είχε ημικρανία, αλλά νοσηλεύτηκε με εγκεφαλική αιμορραγία και δεν επανήλθε. Οι αγαπημένοι του συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο για να του πουν το τελευταίο αντίο στις 30 Νοεμβρίου. Το προσωπικό του νοσοκομείου συμφώνησε να αφήσει το αγαπημένο του σκυλάκι, την Μολι, να του πει αντίο.

Η συγκινητική αυτή στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο Facebook όπου άγγιξε τις καρδιές χιλιάδων χρηστών. “Το νοσοκομείο έκανε το πιο γλυκό πράγμα, μας άφησε να φέρουμε την σκυλίτσα του αδερφού μου για να του πει αντίο και να καταλάβει το γιατί δεν θα επέστρεφε ξανά ο σκύλος”, έγραψε η αδερφή του, Μισέλ Γένσεν, σε μια δημοσίευση στο Facebook την 1 Δεκεμβρίου.

“Αν γνωρίζατε τον αδερφό μου, θα ξέρατε ότι πραγματικά λάτρευε τον σκύλο του”. Με την ουρά στα σκέλια και τα αυτιά κατεβασμένα, η Μολι μύριζε τον ιδιοκτήτη της απελπισμένη. Μια ιστορία που μας έφερε στο μυαλό και εκείνη με τον σκύλο που μύριζε την καρδιά του αφεντικού του σε άλλον άνθρωπο που έγινε η μεταμόσχευση!

Το βίντεο έχει πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές και έχει κοινοποιηθεί 80.000 φορές. H δημοσίευση γέμισε με υποστηρικτικά σχόλια. “Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, αλλά δεν θα απαντήσω σε άλλους”, έγραψε η Μισέλ.

“Έχουμε ειλικρινά συγκινηθεί με τις ιστορίες σας, το γεγονός ότι μοιράζεστε την θλίψη μας και την ευγένεια όλων των ανθρώπων”.

“Μην ανησυχείς για τον σκύλο! Θα την κρατήσουμε! Είναι μέλος της οικογένειας.” Η μητέρα του Ράιαν ανέβασε στην συνέχεια μια φωτογραφία της Mollie να είναι ξαπλωμένη στον καναπέ. “Της λείπει ο μπαμπάς της”, είπε η μητέρα του Ράιαν, Λορ Αν Γένσεν.

Η Μισέλ πρόσθεσε ότι οι γιατροί πιστεύουν ότι η αιμορραγία του αδερφού της προκλήθηκε από υψηλή πίεση, εικάζοντας ότι ευθύνεται η συχνή κατανάλωση ενεργειακών ποτών. Τα όργανα του δόθηκαν για δωρεά και η αδερφή του έγραψε την 1 Δεκεμβρίου ότι ένας 17χρονος από την Καλιφόρνια έλαβε την καρδιά του αδερφού της.

“Όσο στενάχωρο κι αν είναι που χάσαμε τον Ράιαν, ξέρουμε ότι η καρδιά του θα φέρει πολλή χαρά στην οικογένεια του αποδέκτη.” “Μακάρι να γνώριζε ο Ράιαν την διαφορά που έκανε η καρδιά του για τον νεαρό άντρα.” Η μητέρα του πρόσθεσε ότι η οικογένεια είναι ευγνώμων για την υποστήριξη που έλαβε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share