Σάββατο, 13 Απριλίου 2024

Πραγματική λεβεντιά: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του μεγάλου Γρηγόρη Μπιθικώτση προκαλεί ρίγος (video)

«Τρίζει» ακόμη όλη η γη!

2 Απριλίου 2024 16:59
Πραγματική λεβεντιά: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του μεγάλου Γρηγόρη Μπιθικώτση προκαλεί ρίγος (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης υπήρξε για πολλούς ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής όλων των εποχών και το σίγουρο είναι, ότι έμεινε παλικάρι μέχρι το τέλος της ζωής του, με το ζεϊμπέκικό του να «τρίζει τα πατώματα» και να προκαλεί ρίγος.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Θα το ζήλευε και ο Μητροπάνος: Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο 98χρονης Ελληνίδας γιαγιάς στον γάμο της εγγονής της (video)

Ο ιστορικός ερμηνευτής έφυγε από κοντά μας το 2005, αλλά η στάση ζωής του μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, με τον ίδιο να μη σταματά να διασκεδάζει, ενώ πολύ πρόσφατα πέθανε και η σύζυγός του.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ίδιος χρειάστηκε βοήθεια για να ανέβει στη σκηνή, αλλά κάπου έμοιαζε να δέχεται ένα «ελιξήριο» νεότητας. Σαν να τραγουδά στα χρόνια της ακμής του, ερμήνευσε την επιτυχία του «Βοτανικού ο μάγκας» και άρχισε να χορεύει, τρελαίνοντας άπαντες.

Όλα αυτά είχαν συμβεί στην τελευταία συναυλία προς τιμήν του, η οποία ακόμη και σήμερα προκαλεί δάκρυα, με τον Μπιθικώτση να είναι μέχρι τέλους ένας σωστός λεβέντης. Το βίντεο με το ζεϊμπέκικο, δε, έχει σαρώσει το διαδίκτυο με σχεδόν 1.4 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το:

Δε φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας είναι παππούς της Ελένης Μενεγάκη

Το άστρο στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως υπήρχε ανέκαθεν, καθώς παππούς της γνωστής παρουσιάστριας ήταν ένας από τους πιο πασίγνωστους Έλληνες τραγουδιστές.

Πριν μερικά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει την άγνωστη συγγένειά της με τον σπουδαίο καλλιτέχνη, δηλαδή πως ο μεγάλος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γρηγόρης Μπιθικώτσης ήταν αδελφός του παππού της από την οικογένεια της μητέρας της, Ζέτα.

«Θυμάμαι που παλαιότερα κάποια στιγμή σε συζήτηση που μου είχε πει η μαμά μου, που επί τη ευκαιρία τώρα πρέπει να το ξαναναφέρω είναι… ουσιαστικό ο πατέρας της μητέρας μου και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ήταν αδέλφια. Μου έλεγε λοιπόν ότι η φωνή της Βάνου είναι σαν να τραγουδάει αηδόνι» είχε δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share