Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έσκαψαν αυτόν τάφο και ανέσυραν από μέσα ένα μωρό - Έπαθαν σοκ όταν κατάλαβαν ότι...

Το βρήκαν μετά από 6 ώρες

29 Μαΐου 2020 19:04
Έσκαψαν αυτόν τάφο και ανέσυραν από μέσα ένα μωρό - Έπαθαν σοκ όταν κατάλαβαν ότι...

Δυο αστυνομικοί σκάβουν με τα χέρια τους το έδαφος, όπου κάποιοι είχαν δημιουργήσει ένα τάφος για ένα μωρό, και τελικά καταφέρνουν να το εντοπίσουν.

Νόμιζαν ότι είναι νεκρό και παθαίνουν σοκ, όταν βγάζοντάς το από το χώμα, το ακούνε να κλαίει. Έχει ακόμα τον ομφάλιο λώρο και αγωνίζεται να αναπνεύσει.

Οι συγγενείς του το έθαψαν μετά την γέννησή του, καθώς θεωρούσαν ότι ήταν νεκρό, όπως υποστήριξαν. Το μωρό διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι σε καλή κατάσταση σε σχέση με όσα πέρασε, παρουσιάζοντας συνεχώς βελτίωση.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από ανώνυμο τηλεφώνημα και έσπευσε στην πόλη Τσαναράνα, στην κεντροδυτική Βραζιλία για να ερευνήσει την καταγγελία.

Τι συνέβη;

Το μωρό γεννήθηκε από μια 15χρονη Ινδιάνα, η οποία υποστήριξε ότι ήταν στο μπάνιο όταν άρχισαν οι συσπάσεις. Το μωρό γεννήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και βγαίνοντας έπεσε στο πάτωμα του μπάνιου και χτύπησε στο κεφάλι, σύμφωνα με την ανήλικη μητέρα του. Λόγω του ότι δεν έκλαψε, η 57χρονη προ-γιαγιά του δήλωσε στις αρχές ότι πίστευε ότι ήταν νεκρό. Ακολουθώντας τα έθιμα της φυλής, το τύλιξε σε ένα πανί και το έθαψε στην αυλή του σπιτιού.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η οικογένεια παραδέχτηκε ότι δεν υπέβαλε αναφορά για τον θάνατο του μωρού αλλά "πίστευε ότι ακολουθούσε τα έθιμα" και υπέδειξε που ήταν ο μη σημαδεμένος τάφος. Έχουμε δει και κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει, που προκαλεί ανησυχία, και πρόκειται για αυτόν τον πατέρα που ξαπλώνει μέσα στον τάφο της κόρης του, ενώ εκείνη είναι ακόμα ζωντανή.

"Το μωρό θάφτηκε γύρω στις 14:00 αλλά κληθήκαμε να ερευνήσουμε το περιστατικό αργά το βράδυ. Δεν περιμέναμε ότι θα το βρίσκαμε ζωντανό. Αυτό που με συγκλόνισε περισσότερο είναι το πως το κοριτσάκι επέζησε μέσα στο χώμα για τόσες ώρες. Πρόκειται για θαύμα. Ανοίγαμε τρύπα όταν ακούσαμε ξαφνικά ένα κλαψούρισμα και συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ζωντανό. Ήταν μια συναρπαστική και αξέχαστη στιγμή", δήλωσε ο επικεφαλής της στρατιωτικής αστυνομίας της περιοχής.

Η έφηβη μητέρα ανακρίθηκε από τις αρχές και νοσηλεύεται λόγω επιπλοκών από τον χωρίς ιατρική παρακολούθηση τοκετό ενώ η προ-γιαγιά του μωρού συνελήφθη.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share