Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έσκαψε τον τάφο της κόρης του και ξάπλωσε μαζί της μέσα - Ο λόγος που το έκανε, θα σας συγκλονίσει

Σοκαριστικό

20 Μαΐου 2020 22:27
Έσκαψε τον τάφο της κόρης του και ξάπλωσε μαζί της μέσα - Ο λόγος που το έκανε, θα σας συγκλονίσει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας πατέρας έσκαψε τον τάφο της κόρης του και ξάπλωσε μαζί της μέσα, με τον λόγο που το έκανε να πρόκειται να σας συγκλονίσει. Ενώ, μια καταρρακωμένη γυναίκα γονατίζει πάνω από τον τάφο του άνδρα της φορώντας το νυφικό της. Η τραγική ειρωνεία όμως είναι σοκαριστική.

Ο Τσάνγκ είναι ένας αγρότης που ζει στην πόλη Neijiang της επαρχίας Sichuan. Είναι ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας ενός κοριτσιού 2 ετών. Δυστυχώς, το μωρό του έχει μία σπάνια διαταραχή του αίματος που ονομάζεται θαλασσαιμία. Οι γιατροί έκαναν την διάγνωση όταν ήταν μόλις 2 μηνών.

Η θαλασσαιμία είναι μία κατάσταση όπου υπάρχει εκτενής καταστροφή των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Αυτό προκαλεί αναιμία, μία κατάσταση όπου το σώμα δεν έχει αρκετά ερυθρά αιμοσφαίρια. Όσοι πάσχουν από την κατάσταση αυτή κάνουν μακροχρόνιες θεραπείες με μεταγγίσεις αίματος ή θεραπεία χηλίωσης.

Φαίνεται πως ο Τσάνγκ έχει ξοδέψει όλες του τις οικονομίες για την θεραπεία αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα θέλουν να κάνουν την κόρη τους να αποδεχτεί την ιδέα του θανάτου και εκείνη. Στην απόγνωσή τους, σκέφτηκαν ακόμα και να κάνουν άλλο ένα παιδί για να χρησιμοποιήσουν το αίμα από τον ομφάλιο λώρο για την θεραπεία της.

Ο απελπισμένος πατέρας από την Κίνα έκανε κάτι που πολλοί θα θεωρούσαν νοσηρό. Έσκαψε έναν τάφο για την κόρη του. Ο Τσάνγκ ελπίζει έτσι να δώσει κουράγιο στην κόρη του να αντιμετωπίσει τον θάνατό της. Είπε: «Μπορούσα να σκεφτώ μόνο αυτή την ιδέα – να την φέρω να παίξει σε αυτό το μέρος. Είναι το μέρος όπου θα αναπαυτεί εν ειρήνη. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι δίπλα της κάθε μέρα.».

50χρονη χήρα έπιασε υπάλληλο του νεκροταφείου να κάνει αυτό στον τάφο του άνδρα της - Δεν πάει το μυαλό σας

Αυτή η χήρα τοποθέτησε μια κρυφή κάμερα σε ένα δέντρο του νεκροταφείου και κατέγραψε κάτι σοκαριστικό να γίνεται στον τάφο του άνδρα της.

Όλα ξεκίνησαν όταν παρατήρησε πως τα μικρά συλλεκτικά μπουκάλια μεγάλης αξίας και κάποια προσωπικά αντικείμενα που άφηνε στον τάφο του συζύγου της εξαφανίζονταν. Έτσι έβαλε την κάμερα για να δει τι συμβαίνει.

Τα μπουκάλια που ανήκαν στην συλλογή του άνδρα της από τα ταξίδια του, τα άφηνε στο μνήμα του ώστε να νιώθει σαν στο σπίτι του.

Ωστόσο κατάλαβε πως εκείνη τα άφηνε την μια μέρα και την επόμενη δεν υπήρχαν. Έτσι η 50χρονη Σου Σκοτ έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο κοντά στο μνήμα ώστε να ανακαλύψει τι συμβαίνει, όπως αναφέρει η Sun.

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος. Και δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται ληστείες σε νεκροταφεία, αφού όπως θα δείτε εδώ λήστεψαν και μια γυναίκα την ώρα που επισκεπτόταν τον τάφο του άνδρα της.

Η ίδια ανέφερε πως όταν αρχικά είχε ανακαλύψει πως ό,τι άφηνε στον τάφο του συζύγου της έκανε «φτερά», είχε ρωτήσει τους υπαλλήλους τι συμβαίνει και εκείνοι της απαντούσαν πως… τα είχε πάρει ο αέρας!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share