Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Λήστεψαν αυτή την 78χρονη δίπλα στον τάφο του άνδρα της - 1 εβδομάδα μετά την πήρε ο...

Έγινε κάτι απρόσμενο

17 Μαΐου 2020 16:01
Λήστεψαν αυτή την 78χρονη δίπλα στον τάφο του άνδρα της - 1 εβδομάδα μετά την πήρε ο...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας λήστεψε αυτή την 78χρονη χήρα, ενώ βρισκόταν στον τάφο του νεκρού συζύγου της. Μετά από 1 εβδομάδα συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Έτσι και η 78χρονη χήρα Τόνα Χέρντον, κατέρρευσε όταν ο σύζυγός της πέθανε μετά από 60 ευτυχισμένα χρόνια γάμου. Προσπαθεί να επισκέπτεται κάθε μέρα τον τάφο του τελευταίου συζύγου της, καθώς είναι το μόνο πράγμα που την παρηγορεί.

Λίγες εβδομάδες μετά την κηδεία του, ο χήρα επισκέφθηκε τον τάφο του ως συνήθως – αλλά η μέρα σύντομα μετατράπηκε σε ένα αξέχαστο τραύμα, όπως συνέβη και σε αυτή τη γυναίκα όταν επισκέφθηκε τον τάφο της μητέρας της.

Η Τόνα στέκονταν δίπλα στον τάφο του συζύγου της γεμάτη θλίψη, όταν ξαφνικά πλησίασε ένας ξένος από πίσω. Ο άντρας έκλεψε την τσάντα της 78χρονης και έτρεξε μακριά. Η γυναίκα πληγώθηκε πολύ.

Ωστόσο, αυτό που συνέβη μετά τη ληστεία μετέτρεψε όλη την κατάσταση από εφιάλτη σε μια ευτυχισμένη ανάμνηση για την Τόνα.

Ο άνδρας που έκλεψε την Τόνα συνελήφθη σύντομα και η φωτογραφία του εξαπλώθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την WTRF 7News. Οι εφημερίδες έγραψαν για τη δειλή επίθεση και λίγες εβδομάδες αργότερα ένα αγόρι ηλικίας 15 ετών, επικοινώνησε με την Τόνα, έχοντας μια απροσδόκητη πρόταση.

Ο 15χρονος Κρίστιαν Λουνσφόρντ , είχε δει τα νέα και τις φωτογραφίες του ληστή. Αισθανόταν ότι πολύ άσχημα, διότι ο άνθρωπος που είχε επιτεθεί στη χήρα ήταν ο μπαμπάς του 15χρονου, Σέιν.

Ο Σέιν Λουνσφόρντ είχε πολλές φορές προβλήματα με το νόμο. Αυτή τη φορά, είχε φύγει με 700 δολάρια: όλα τα χρήματα που είχε η Τόνα στο πορτοφόλι της. Ο μικρός ρώτησε την γυναίκα αν μπορούσε να τον συναντήσει στον χώρο στάθμευσης ενός κοντινού ναού. Ήθελε να επικροτήσει τη συμπεριφορά του πατέρα του.

αγόρι δίνει λεφτά σε γιαγιά

Οι γονείς του μικρού είχαν χωρίσει όταν εκείνος ήταν μόλις 2 ετών και από τότε η ζωή του μπαμπά του ήταν δύσκολη. Ευτυχώς ο μικρός, είχε βγει εντελώς διαφορετικός από τον μπαμπά του. όταν συναντήθηκε με την Τόνα, της έδωσε πίσω 250 δολάρια, χρήματα που του είχε δώσει ο πατέρας του για ένα ταξίδι με το σχολείο.

«Αυτή η κίνηση ήταν τόσο, τόσο πολύτιμη», λέει η Τόνα. «Κάθε αγόρι ηλικίας 15 ετών που έχει αυτή τη μεγάλη συνείδηση, είναι εξαιρετικό».

Η Τόνα αισθάνθηκε τόσο ευγνώμων. Είπε στο γενναιόδωρο νεαρό να τα κρατήσει, για να πάει στο ταξίδι του με το σχολείο.

Θα ήταν εύκολο για τον Κρίστιαν να αποστασιοποιηθεί από τον πατέρα του και να αφήσει εκείνον να πληρώσει για τα δικά του λάθη. Αντ’ αυτού, αυτό το 15χρονο αγόρι κάνει ό, τι μπορεί για να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο.

Συχνά, εκείνοι που έχουν λιγότερα, είναι και οι πιο γενναιόδωροι, τόσο από άποψη χρήματος όσο και καλοσύνης!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share