Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επισκέφθηκε με τον σύζυγο της τον τάφο της μητέρας της - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας κάνει να "παγώσετε"

Αδιανόητο!

11 Μαΐου 2020 17:32
Επισκέφθηκε με τον σύζυγο της τον τάφο της μητέρας της - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας κάνει να

Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη όταν μια γυναίκα με το σύζυγό της επισκέφθηκαν το νεκροταφείο για να στολίσουν τον τάφο της μητέρας της με λουλούδια.

Καθώς ο άνδρας περιποιούταν τον τάφο σχολαστικά και έβαζε λουλούδια παντού γύρω του για να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την αγαπημένη του πεθερά, έπεσε η ταφόπλακα, τον καταπλάκωσε και εκείνος βρήκε τραγικό θάνατο.Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο ανατριχιαστικό περιστατικό που συνέβη σε ένα νεκροταφείο, δείτε εδώ τι έγινε όταν μια μητέρα έκλαιγε πάνω από τον τάφο του παιδιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έντουαρντ Κουμπίλας, φροντιστή στο καθολικό νεκροταφείο του Αγίου Ιωσήφ, η ταφόπλακα ζύγιζε 180 κιλά και τραυμάτισε θανάσιμα τον 74χρονο Στίβεν Γόιτακ. Ο τελευταίος βρισκόταν γονατισμένος δίπλα στην ταφόπλακα τη στιγμή που η γυναίκα του τοποθετούσε ένα σταυρό στην άλλη πλευρά του τάφου. Η πλάκα ξαφνικά αναποδογύρισε χωρίς προειδοποίηση, οδηγώντας τον Στίβεν στον θάνατο.

«Η γυναίκα του έτρεξε να με βρει,» δήλωσε στο δίκτυο Reuters ο φροντιστής. «Μέχρι να φτάσω εκεί, δεν ήταν και πολύ καλά. Κατάφερα να τραβήξω την μισή πλάκα από πάνω του. Θα βοήθησε η αδρεναλίνη.»

Αμέσως μετά την πρώτη προσπάθεια του φροντιστή, στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο. Παρ' όλο που κατάφεραν να απομακρύνουν την ταφόπλακα, ήταν ήδη πολύ αργά για τον Στίβεν.

«Ήταν ένα τραγικό περιστατικό», συμπλήρωσε ο Έντουαρντ Κουμπίλας. «Δεν μπορούσες να κάνεις κάτι».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως ο Στίβεν επισκεπτόταν πολύ συχνά το νεκροταφείο με τη γυναίκα του για να στολίσουν τον οικογενειακό τάφο.

Επισκέφθηκαν τον τάφο του γιου τους και είδαν να λείπει η πλάκα - Μόλις δείτε τι συνέβη θα πάθετε σοκ!

Οι τάφοι είναι τα μέρη όπου μπορούν να επισκέπτονται οι συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος για να τιμήσουν τη μνήμη του και να θρηνήσουν όπως εκείνοι επιθυμούν. Όσον αφορά το στολισμό ενός τάφου όπως και την κατασκευή αυτό είναι καθαρά θέμα επιλογής, όχι όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση καθώς κάποιοι έκριναν πως η φωτογραφία στην πλάκα δεν άρμοζε για έναν τάφο και την αφαίρεσαν. Αυτή όμως, δεν είναι η μοναδική επίσκεψη σε τάφο που είχε απρόσμενη εξέλιξη, δείτε τι συνέβη όταν μια μητέρα είδε μια γυναίκα να πλησιάζει τον τάφο του γιου της.

Ο Πίτερ Ρόμπερτ Μπριτζ πέθανε στις 7/4/19 και η σορός του βρίσκεται σε ένα νεκροταφείο στην Αδελαΐδα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γονείς του, η φωτογραφία του στην πλάκα ήταν ο λόγος που αφαιρέθηκε.

«Όλα έγιναν λόγω της φωτογραφίας που ο Πίτερ σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο! Είναι γελοίοι οι λόγοι και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Δεν μας ενημέρωσαν και δεν σεβάστηκαν την μνήμη του παιδιού μας», ανέφερε και συνέχισε: «Δεύτερον, η εικόνα του Πίτερ είναι τόσο μικρή, που για να την δει κάποιος θα έπρεπε να πάει πολύ κοντά. Η εικόνα είναι στον δικό του χώρο. Θα κινηθούμε νομικά και κάνουμε αυτή την αναφορά για να το αποδείξουμε».

H αναφορά έχει γεμίσει με χιλιάδες υπογραφές από ανθρώπους που είναι θυμωμένοι με την συγκεκριμένη αδικία.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share