Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγική ειρωνεία - Αυτή η γυναίκα κλαίει στον τάφο του άνδρα της φορώντας νυφικό την ημέρα που θα...

Θα δακρύσετε

20 Μαΐου 2020 14:06
Τραγική ειρωνεία - Αυτή η γυναίκα κλαίει στον τάφο του άνδρα της φορώντας νυφικό την ημέρα που θα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Mια καταρρακωμένη γυναίκα φαίνεται να γονατίζει πάνω από τον τάφο του άνδρα της φορώντας το νυφικό της. Η τραγική ειρωνεία όμως είναι η παρακάτω.

Της ήρθε ουρανοκατέβατο να θρηνεί τρεις εβδομάδες μετά τον πυροβολισμό του από έναν άντρα που τον συνάντησε για να του πουλήσει ένα Xbox, αντί να παντρευτούν όπως είχαν κανονίσει. Η ζωή φέρεται πολύ άδικα και δεν μπορεί κανείς να προβλέψει το μέλλον.

Αυτό έπρεπε να είναι το πιο ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο της 22χρονης Σάρα Μπαλούχ, το Σαββατοκύριακο που επρόκειτο να παντρευτεί τον 24χρονο Μοχάμεντ Σαρίφι. Όμως αντ’ αυτού, την Κυριακή φόρεσε το νυφικό της και πήγε στο νεκροταφείο έξω από το Νάσβιλ του Τενεσί για να δει τον άντρα της ζωή της, όπως έκανε και αυτή εδώ η γυναίκα.

Η Μπαλούχ έκλαιγε μέσα από το τούλινο πέπλο της καθώς γονάτισε στο βρεγμένο από τις καταιγίδες της προηγούμενης μέρας χορτάρι. “Αυτή τη στιγμή έπρεπε να ήμασταν μαζί,” είπε η Μπαλούχ καθώς τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό της.

“Λυπάμαι πολύ, ο Μοχάμεντ . Λυπάμαι πολύ.” “Ήμασταν τόσο χαρούμενοι,” είπε η 22χρονη. “Θέλω να είμαι μαζί του. Γιατί πρέπει να περιμένω;;;”

Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Μοχάμεντ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο χώρο στάθμευσης ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Hixson όπου είχε συναντηθεί με τον Μάρκους Γουάιτ για να του πουλήσει το Xbox του, αφότου μίλησε μαζί του στο Facebook Marketplace. Ο 20χρονος White κατηγορείται τώρα για ανθρωποκτονία.

Η Baluch ήταν η πρώτη που έφτασε στο νοσοκομείο αφότου πυροβολήθηκε ο Sharifi.

Όταν ρώτησε τους νοσοκόμους για τον σύντροφό της, εκείνοι της είπαν πως είχε φύγει από τη ζωή. “Ήταν το χειρότερο συναίσθημα που είχα νιώσει στη ζωή μου,” δήλωσε στην Times Free Press. “Ήταν σαν να έχανα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου. Ένιωσα σαν να πέφτω. Λιποθύμησα.” “Όταν συνήλθα, πίστευα πως κοιμόμουν και είχα δει εφιάλτη.” Γυναίκα κλαίει στον τάφο του αρραβωνιαστικού της φορώντας νυφικό την ημέρα που είχαν κανονίσει να παντρευτούν

Ο Μοχάμεντ επρόκειτο να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Τενεσί αυτή την άνοιξη. Γυναίκα κλαίει στον τάφο του αρραβωνιαστικού της φορώντας νυφικό την ημέρα που είχαν κανονίσει να παντρευτούν. Πολλοί από τους φίλους του έκαναν το ταξίδι μέχρι το Nashville για την κηδεία του στις 22 Φεβρουαρίου. Ο πατέρας του, ο Μόχσεν, είπε ότι οι αγάπη των φίλων του ήταν η απόδειξη για το τι άνθρωπος ήταν ο γιος του.

“Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Μοχάμεντ ,” είπε ο καταρρακωμένος πατέρας. “Προσπαθούσε πάντα να μας ικανοποιεί και πάντα μας έλεγε ‘Είσαι καλά; Είσαι εντάξει;’”

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share