Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Σκύλος βουτάει στο νερό και τραβάει αυτό το κοριτσάκι - Θα πάθετε πλάκα με τον λόγο

Δεν θα το πιστεύετε

12 Ιουνίου 2020 23:40
Σκύλος βουτάει στο νερό και τραβάει αυτό το κοριτσάκι - Θα πάθετε πλάκα με τον λόγο

Αυτός ο σκύλος βουτάει στο νερό και τράβηξε από την μπλούζα αυτό το μικρό κοριτσάκι. Ο λόγος που το έκανε όμως θα σας αφήσει άφωνους.

Τα σκυλιά είναι πολύ δεμένα με τα μικρά παιδιά, και μπορούν να κάνουν τα πάντα, σαν αυτό που έκανε αυτό το αγοράκι όταν του είπαν ότι το σκυλάκι του θα πέθαινε. Αυτή παρακάτω είναι η στιγμή που ένας σκύλος διασώζει ένα μικρό κορίτσι από τα κύματα, επειδή νόμιζε ότι το παιδί δυσκολευόταν να βγει μόνο του από τη θάλασσα.

Ο Matyas κολυμπούσε στη θάλασσα κοντά στο Gouville-sur-Mer της Γαλλίας, με την εγγονή του ιδιοκτήτη του, όταν τα κύματα άρχισαν να σπρώχνουν προς την ακτή το κορίτσι.

Ο σκυλάκος κατάλαβε ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να συνεχίσει η μικρή την κολύμβησή της, γι’ αυτό την άρπαξε απαλά από τη μπλούζα με τα δόντια του και την έσπρωξε προς την παραλία. Η μικρή, όμως, το βρήκε αυτό πολύ διασκεδαστικό και ξέσπασε σε γέλια καθώς ο σκύλος προσπαθούσε να τη σώσει!

Ο Matyas τράβηξε το κοριτσάκι μέχρι ένα αρκετά ασφαλές σημείο και άφησε τη μπλούζα του. Το βίντεο, που γυρίστηκε στις 3 Αυγούστου του 2018, έχει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές από τότε που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Πολλοί χρήστες των social media σχολίασαν την αξιολάτρευτη στιγμή.

“Είναι ωραίο να έχεις γύρω σου ένα τόσο έξυπνο σκυλί… προσέχει το μικρό κορίτσι καλύτερα από πολλούς ενήλικες,” έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε: “Την προστατεύει. Πόσο γλυκό σκυλάκι!”

Δείτε την αξιολάτρευτη στιγμή στο παρακάτω βίντεο:

Σκυλάκι πεθαίνει μόνο του στο δρόμο από τη πείνα και τις αρρώστιες - Αυτό που γίνεται δευτερόλεπτα μετά θα σας λυγίσει

Όταν τα μέλη μιας φιλοζωικής οργάνωσης από τη Βουλγαρία, ειδοποιήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας τους για ένα αδέσποτο σκυλί που κινδύνευε, δεν έχασαν χρόνο.

Βλέπετε στην γείτονα χώρα είναι άνθρωποι και όχι κτήνη όπως εμείς εδώ με τις κτηνωδίες να δίνουν και να παίρνουν όπως εκείνη στην Παλλήνη.

Αμέσως μια ομάδα διάσωσης ξεκίνησε για την κοντινή πόλη και εντόπισε το σκυλί που ήταν ένα βήμα πριν από το θάνατο. Ήταν υποσιτισμένο και άρρωστο. Αν δεν το βοηθούσαν δεν είχε ελπίδες να ζήσει. Ήταν μια εικόνα που δύσκολα την βγάζεις από το μυαλό σου.

Ακόμη και στην κατάσταση που ήταν το σκυλί, πλησίασε τον άντρα που έσπευσε να το βοηθήσει και του ζητούσε ένα χάδι.

Ήταν αυτό που ήθελε περισσότερο. Ένα χάδι.. Και ας πονούσε αφόρητα σε όλο του το σώμα. Και ας είχε ξεχάσει τι είναι το φαγητό. Ο άντρας το σήκωσε, όχι με μεγάλη δυσκολία, και το πήρε μαζί του. Έπρεπε να το δει άμεσα κτηνίατρος. Η ζωή τους στους δρόμους είχε αφήσει τα σημάδια της παντού πάνω του. Και τα μάτια του.. ήταν τόσο θλιμμένα.. Με δυσκολία ήπιε λίγο νερό. Ήταν ενθαρρυντικό σημάδι.

Η πορεία της ανάκαμψης της υγείας του μόλις ξεκίνησε. Η ανάρρωση δεν ήταν εύκολη. Βοήθησε όμως και η ίδια η Καλίσι (οι διασώστες της της έδωσαν το όνομα της γνωστής βασίλισσας των Dothraki από το Game Of Thrones) Η Καλίσι έδειξε δύναμη και αποφασιστικότητα.

Ήθελε πρώτα από όλους η ίδια να γίνει καλά. Μόλις δυνάμωσε αρκετά έκανε και το πρώτο της μπάνιο. Την ανακούφισε.. Ποτέ δεν αντέδρασε σε όλα όσα της έκαναν αυτοί οι άγνωστοι άνθρωποι. Ήξερε ότι ήταν για το καλό της. Σιγά σιγά άρχισε να στέκεται καλύτερα στα πόδια της.. … και σε λίγο καιρό ξεκίνησε και τις βόλτες στον κήπο.

Με λίγη βοήθεια από αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους η Καλίσι άρχισε να ζει τη ζωή που θα έπρεπε να ζει κάθε σκύλος. Οι επισκέψεις στους κτηνιάτρους ήταν πολύ συχνές.

Έπρεπε να καταπολεμηθούν οι μολύνσεις.. ..

να κάνει τα πρώτα της εμβόλια.. ..

και να μπει σε γύψο το χτυπημένο της πόδι.

Δεν είναι όμορφη; Λίγο καιρό μετά το τρίχωμα της άρχισε να βγαίνει και πάλι! Όλα πλέον ήταν θέμα χρόνου.. Μπορείτε να πιστέψετε ότι είναι το ίδιο σκυλί που βρήκε εκείνος ο άντρας στο δρόμο;

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share