Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έθαψαν ζωντανό αδέσποτο σκύλο: Κτηνωδία

Φρίκη!

10 Ιουνίου 2020 09:28
Έθαψαν ζωντανό αδέσποτο σκύλο: Κτηνωδία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στο Athensmagazine.gr προβάλλουν το κάθε "κτήνος" που βασανίζει ζώα για παραδειγματισμός! Όπως σας παρουσιάσαμε χτες τον τύπο που άφησε το σκυλί του να πεθάνει χωρίς νερό και τροφή μέσα στον ήλιο σήμερα σας θυμίζουμε μια άλλη κτηνωδία που δίχασε την κοινή γνώμη πριν λίγους μήνες!

Συγκεκριμένα μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία βρέθηκαν οι φιλόζωοι της Παλλήνης, όταν αντίκρισαν ένα αδέσποτο σκυλάκι της περιοχής θαμμένο ζωντανό μέσα στο χώμα, με τεράστιες πέτρες να το καταπλακώνουν και έξω να βρίσκεται μόνο το κεφάλι του!

Οι δράστες έδειξαν το πιο άσχημο πρόσωπο του ανθρώπου και φρόντισαν να θάψουν το αδέσποτο ζώο ζωντανό!

Το σκυλάκι μέσα στο σοκ που είχε υποστεί έκλαιγε κι ευτυχώς κάτοικοι άκουσαν τις φωνές του.

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Πήρε έναν σκύλο να φυλάει τα πρόβατα αλλά...- Αυτό που τους έκανε την πρώτη μέρα τον ξάφνιασε

Πήρε ένα τσοπανόσκυλο να φυλάει τα πρόβατα στην φάρμα του, αλλά ποτέ δεν φανταζόταν τι θα συνέβαινε. Μόλις δείτε το βίντεο θα κλάψετε από τα γέλια.

Όταν ζεις σε φάρμα, υπάρχουν πάντα δουλειές που πρέπει να γίνουν. Και όταν τυχαίνει να είσαι κουτάβι Μπόρντερ Κόλεϋ που ζεις σε φάρμα, αυτό μάλλον σημαίνει πως σύντομα θα πρέπει να πηγαίνεις τα ζώα της για να βοσκήσουν. Αυτή η πανέξυπνη ράτσα είναι γνωστή για την σκληρή δουλειά και τις ικανότητές της, και γενικά οι σκύλοι έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση όπως θα δείτε εδώ.

Το βίντεο που θα δείτε κατέγραψε την πρώτη φορά που η Κιάρα πήγε τα πρόβατα να βοσκήσουν. Το κουτάβι 7 εβδομάδων βγήκε στο λιβάδι που ήταν τα πρόβατα επειδή η ιδιοκτήτριά της, Ντάιαρ Μπράιν, ήθελε να σιγουρέψει πως μπορούσε να κατευθύνει ένα κοπάδι και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε ακόμα και εκείνη!

Μόλις η Κιάρα είδε τα πρόβατα, το ένστικτο της είπε να αρχίσει να τα κυνηγάει. Μπορεί να είναι η πρώτη της φορά αλλά μοιάζει σαν να το κάνει όλη της τη ζωή. Ο τρόπος που τρέχει με ενθουσιασμό και κατευθύνει τα πρόβατα δείχνει πόσο ταλέντο έχει.

Εκτός από αυτό, φαίνεται πως είναι πολύ θαρραλέα. Σε σχέση με αυτά τα πρόβατα, είναι ακόμα ένα μικρό μωράκι αλλά αυτό δεν φαίνεται να την τρομάζει.

Δείτε την εν ώρα δράσης στο βίντεο που ακολουθεί

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share