Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Βγήκε βόλτα με τον σκύλο της και ξαφνικά σταμάτησε σε αυτό το σημείο - Είχε διαισθανθεί αυτό που κρυβόταν

Δεν πάει το μυαλό σας

5 Ιουνίου 2020 10:51
Βγήκε βόλτα με τον σκύλο της και ξαφνικά σταμάτησε σε αυτό το σημείο - Είχε διαισθανθεί αυτό που κρυβόταν
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Οι σκύλοι ως γνωστόν έχουν τρομερή διαίσθηση και μπορούν να αποτρέψουν καταστάσεις, που μπορεί να αποβούν μοιραίες για τον άνθρωπο.

Μπορούν να σου φτιάξουν την διάθεσε και για αυτό έχουμε δει σκύλους μέχρι και σε γραφεία τελετών, για να εμψυχώνουν τις οικογένειες. Διαισθάνονται εύκολα τα συναισθήματα, και πότε κάποιος κινδυνεύει...Η Σέλι Κολέτε περπατούσε με το σκυλί της κατά μήκος του δρόμου, όταν παρατήρησε το κουτάβι της να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα. Ο σκύλος στάθηκε πάνω από μια σχάρα αποχέτευσης, κοιτούσε προς τα κάτω και αρνούνταν να κινηθεί. Η κοπέλα προσπάθησε να πείσει το σκυλί της να κινηθεί, αλλά μάταια.

Τι είχε ανακαλύψει ο σκύλος;

Τότε, παρατήρησε το λόγο που ο σκύλος στεκόταν στάσιμος εκεί. Στον πυθμένα της αποχέτευσης, υπήρχε μια γάτα μέσα στη βρωμιά και το νερό. Δεν πήρε πολύ χρόνο στην Σέλι να συνειδητοποιήσει, ποια ήταν πραγματικά αυτή η γάτα. Αυτή η γάτα, έλειπε για εβδομάδες και η φωτογραφία της είχε αναρτηθεί σε φυλλάδια γύρω από την πόλη.

Η Σέλι κάλεσε αμέσως την ιδιοκτήτριά της, που έσπευσε στην περιοχή. Μόλις έφτασε εκεί, ήρθε σε επαφή με εργάτες που θα μπορούσαν να τη σώσουν. Δυστυχώς, ο στόχος αυτός αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολος από ό, τι όλοι πίστευαν αρχικά.

Η σχάρα ήταν σκουριασμένη και ήταν σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθεί. Αφού ένας εργαζόμενος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δουλειά, κάλεσε ακόμη πέντε άντρες για να σπάσουν τις μεταλλικές ράβδους.

Με τον δυνατό θόρυβο και όλη την αναταραχή, η γάτα σαφώς φοβήθηκε. Κρύφτηκε κάτω από ένα σωλήνα και αρνήθηκε να βγει. Μετά τη κοπή των ράβδων, η ιδιοκτήτρια ευχαρίστησε τους εργάτες και εξήγησε ότι σχεδίαζε να κατασκηνώσει στη μέση του δρόμου μέχρι να επιστρέψει η γάτα.

κοπέλα με την γάτα της

«Κάποιος ήρθε και μου έδωσε μια κουβέρτα. Κάθε τόσο, φίλοι και άγνωστοι έρχονταν και έφευγαν. Ένας γείτονας φόρτισε το κινητό μου. Δύο άνθρωποι μου έφεραν φαγητό. Μια κυρία μου έδωσε πέντε μπουκάλια νερό», δήλωσε η Francolini.

Αφού δεν άκουσε ή είδε τη γάτα, επέστρεψε στο σπίτι. Λίγο αργότερα, ένας γείτονας είπε ότι άκουσε ένα νιαούρισμα. Η γυναίκα έτρεξε και είδε τη γάτα της. Ήταν τρία κιλά ελαφρύτερη και φιλοξενούσε δύο τσιμπούρια. Παρόλα αυτά, έδειχνε χαρούμενη που γύρισε σπίτι.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share