Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ένα τσιτάχ μπήκε αθόρυβα μέσα στο τζιπ αυτού του άνδρα - Η συνέχεια θα σας ξαφνιάσει...

Κόβει την ανάσα

4 Ιουνίου 2020 19:30
Ένα τσιτάχ μπήκε αθόρυβα μέσα στο τζιπ αυτού του άνδρα - Η συνέχεια θα σας ξαφνιάσει...

Ένα τσιτάχ μπήκε αθόρυβα μέσα στο τζιπ αυτού του άνδρα, στο Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι στην Τανζανία, και ένιωσε κυριολεκτικά την ανάσα του άγριου ζώου.

Ο Μπρίτον Χέις, απολάμβανε την περιπέτεια του σαφάρι, παρατηρώντας τις κινήσεις τριών μικρών τσιτάχ, όταν ξαφνικά άκουσε τον οδηγό του γκρουπ να του λέει με ήρεμη φωνή: «Μην κινείσαι, μη μιλάς, μην κοιτάξεις πίσω σου».

Πίσω από τον Χέις, είχε πάρει θέση ένα από τα αιλουροειδή, έχοντας γαντζώσει τα νύχια του στο κάθισμα δίπλα του. Το τσιτάχ έμεινε για λίγα λεπτά στο τζιπ με τους τουρίστες, έλεγξε το χώρο και στη συνέχεια αποχώρησε, αφού κοψοχόλιασε τον άνδρα. Είναι ένα από τα πιο άγρια ζώα, και μπορεί να τα βάλει ακόμα και με λιοντάρι, όπως θα δείτε εδώ.

Περιγράφοντας την… στενή επαφή του με το ταχύτερο αιλουροειδές στον πλανήτη, ο Χέις δεν παρέλειψε να δώσει εύσημα στον οδηγό του γκρουπ, ο οποίος κατάφερε να κάνει όλους τους επιβάτες του τζιπ να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, με αποτέλεσμα η αιφνιδιαστική επίσκεψη του τσιτάχ να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.

Άπαντες ένιωσαν τον φόβο να τους κυριεύει, αν και ουσιαστικά ουδέποτε υπήρξε πραγματική απειλή από το εντυπωσιακό αιλουροειδές, όπως είπε αργότερα ο οδηγός του γκρουπ.

Curious cheetah hops into a car on a safari trip

This curious cheetah hopped into a car on a safari trip. Thankfully everyone remained calm, and no one was hurt. https://cnn.it/2IfdIcG

Posted by CNN on Thursday, March 29, 2018

Ηρωϊκή μαϊμού τα βάζει με βασιλική κόμπρα ενώ είναι δεμένη - Η έκβαση της μάχης θα σας ανατριχιάσει

Πολλές γιγαντομαχίες μας έχουν... κόψει την ανάσα με πρωταγωνιστές τα φίδια και, δη, τις κόμπρες, με μια ηρωϊκή μαϊμού να τα βάζει με βασιλική κόμπρα, ενώ μάλιστα είναι δεμένη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το τεράστιο φίδι έχει πλησιάσει τη... λεία του που μοιάζει εύκολη, με βάση τα δεδομένα, αλλά η μαϊμού αντιστέκεται σθεναρά, δείχνοντας πως τίποτα δε θα του χαριστεί, παρότι είναι περιορισμένη. Του επιτίθεται, μάλιστα, όποτε του βρίσκεται η ευκαιρία.

Το αποτέλεσμα είναι, μάλλον, ισόπαλο στη «μάχη», με την προσπάθεια της μαϊμούς, σε σύγκριση με εκείνη της ατρόμητης γιαγιάς, να φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, καθώς όταν είσαι δεμένος, δεν μπορείς θεωρητικά να κάνεις και πολλά πράγματα.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share