Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λιοντάρι έπιασε "στα πράσα" την κλοπή και...Το βίντεο που κόβει την ανάσα

Τρομακτικό!

11 Μαΐου 2020 14:44
Λιοντάρι έπιασε

Το να βρει ένα άγριο ζώο που ζει στη φύση τροφή είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ακόμη πιο δύσκολο είναι να καταφέρει να την φάει μιας και καραδοκούν διάφορα άλλα πεινασμένα ζώα για να κλέψουν την τροφή που με πολύ κόπο κάποιο άλλο "κατέκτησε". Αυτό ακριβώς δείχνει και το παρακάτω βίντεο που σοκάρει καθώς στη μάχη του "γεύματος" περιλαμβάνονται ένα λιοντάρι, ένα τσιτάχ, μια αντιλόπη και μερικοί γύπες. Αυτό βέβαια, δεν είναι το πρώτο βίντεο μάχης με πρωταγωνιστή ένα λιοντάρι, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα λιοντάρι δέχθηκε επίθεση από ένα κοπάδι ύαινες.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό και μπερδεμένο αλλά δείτε πως ξεκίνησε η ιστορία. Αρχικά ένα τσιτάχ κατάφερε να πιάσει στα δόντια της μια αντιλόπη. Στη συνέχεια και ενώ το αιολουροειδές απολάμβανε το γεύμα του εμφανίστηκε ένα σμήνος από γύπες που "φλέρταραν" ευθαρσώς με το θήραμά του. Όμως η περιπέτεια δεν τελειώνει εκεί καθώς ναι μεν τα πουλιά μπορεί να κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη απέναντι στο τσιτάχ και να του κλέψουν το γεύμα όμως δεν περίμεναν αυτό που ακολούθησε.

Ενώ τα πτηνά είχαν "πέσει με τα μούτρα" στο γεύμα τους που άκοπα κατέκτησαν εμφανίστηκε ένα λιοντάρι εξίσου πεινασμένο όσο κι εκείνα.Φυσικά, σε αυτή τη μάχη νικητής βγήκε ο βασιλιάς τς ζούγκλας όπου με περισσή άνεση πήρε τη λεία από τα πτηνά και απόλαυσε με την άνεση του το γεύμα του.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Βίντεο σοκ: Λιοντάρι επιτέθηκε μέσα σε τσίρκο σε 4χρονη!

Κόβει την ανάσα η στιγμή που ένα λιοντάρι ξέφυγε από το θηριοδαμαστή και χίμηξε στο 4χρονο κοριτσάκι αρπάζοντάς το από το πρόσωπό με σκοπό να την κατασπαράξει. Επίσης, σε ένα δραματικό βίντεο λιοντάρι δέχεται επίθεση από 20 ύαινες, με την συνέχεια της μάχης να συγκλονίζει και στο τέλος να γίνεται κάτι συνταρακτικό.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν επίσης ότι η μητέρα της μικρής την είχε αφήσει να σηκωθεί από τη θέση της και να πάει κοντά στην σκηνή, ακριβώς πίσω από το δίχτυ ασφαλείας κυματίζοντας ένα σημαιάκι. Αυτό ήταν και το "κόκκινο πανί" για το ζώο που χίμηξε, άρπαξε την μικρή και την τράβηξε στη σκηνή, δαγκώνοντάς την στο πρόσωπο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share