Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

48χρονος φωτογράφος απαθανατίζει αετό να καταβροχθίζει τεράστια κόμπρα - Απίθανες φωτογραφίες

Ανατριχίλα

18 Μαΐου 2020 10:30
48χρονος φωτογράφος απαθανατίζει αετό να καταβροχθίζει τεράστια κόμπρα - Απίθανες φωτογραφίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη στιγμιότυπα έπιασε ο φωτογραφικός φακός στην μακρινή Ινδία τον περασμένο Αύγουστο!

Εδώ στο Athensmagazine.gr λατρεύετε τις ιστορίες με φίδια, όπως την επική μάχη πύθωνα με κόμπρα που σας παρουσιάσαμε νωρίτερα και τώρα σας παρουσιάζουμε μια μάχη ενός αετού με μια τεράστια κόμπρα.

Οι φωτογραφίες έρχονται από την Ινδία και συγκεκριμένα την λίμνη Kanchipuram! Σύμφωνα με τον 48χρονο φωτογράφο ο αετός παρακολουθούσε το... θήραμά του μέχρι την στιγμή που έκανε την... βουτιά στην λίμνη για να τσιμπήσει το... μεζεδάκι.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φακός στο Athensmagazine.gr:

Αυτό το φίδι πεινούσε πολύ και έφαγε κάτι που του στοίχισε τη ζωή - Μόλις δείτε τι ήταν θα ανατριχιάσετε

Τα φίδια δεν είναι και τα πιο αθώα ερπετά ούτε είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Όταν τα φίδια πεινούν δεν υπολογίζουν τίποτα, για παράδειγμα, δείτε εδώ το λάθος γεύμα που έφαγε αυτό το φίδι. Το συγκεκριμένο φίδι έκανε το λάθος να καταβροχθίσει κυριολεκτικά έναν σκαντζόχοιρο βάρους 15 κιλών.

Το απίστευτο με τους πύθωνες είναι ότι τα γεύματά τους μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερα από ό, τι το σώμα τους. Αυτά τα φίδια τρώνε γαζέλες, κατσίκες, τα πάντα! Φυσικά, ένα γεύμα αυτού του μεγέθους θα επιβαρύνει αρκετά το ζώο. Μετά από αυτό το λουκούλειο γεύμα, το φίδι θα ξαπλώσει στον ήλιο για περισσότερες από τριάντα ημέρες.

Λίγο μετά το γεύμα του, ένας ποδηλάτης πλησίασε το ζώο και είδε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, η είδηση διαδώθηκε, και άνθρωποι από τα γύρω μέρη μαζεύτηκαν για να δουν το φίδι. Δυστυχώς, η τύχη του ζώου δεν ήταν με το μέρος του.

Ο 15 κιλών σκατζόχοιρος που ήταν στο στομάχι του, τον βάρυνε τόσο που δεν μπορούσε να κουνηθεί. Έτσι, σαν πράξη άμυνας, ο Αφρικανικός πύθωνας αναμασάει το γεύμα του και το διώχνει αν αγχωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση, όταν συγκεντρώθηκε το πλήθος, το άγχος του φιδιού συσσωρεύτηκε, και το φίδι αισθάνθηκε να απειλείται και αναμασούσε τον σκαντζόχοιρο, του οποίου τα αγκάθια τον τρυπούσαν όλο και πιο πολύ. Δυστυχώς για το φίδι, δεν κατάφερε να βγάλει τον σκαντζόχοιρο αφού τα αγκάθια του τρύπησαν τόσο το σώμα του μέχρι που πέθανε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share