Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Τέλος οι κίτρινοι λεκέδες από ιδρώτα: Το απόλυτο tip καθαρισμού με 3 υλικά

Δοκιμάστε το και πείτε μας γνώμη!

25 Απριλίου 2024 17:03
Τέλος οι κίτρινοι λεκέδες από ιδρώτα: Το απόλυτο tip καθαρισμού με 3 υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρελθόν θα είναι πλέον οι κίτρινοι λεκέδες απο ιδρώτα στα άσπρα ρούχα, γιιατί ο enikos.gr μας χαρίζει το απόλυτο κόλπο!

Μία TikToker μοιράζεται το έξυπνο κόλπο με 3 υλικά για να απομακρύνετε τους κίτρινους λεκέδες ιδρώτα από τα λευκά σας ρούχα και να τα κάνετε να δείχνουν σαν καινούργια.

Επί την ευκαιρία, δείτε: «Θαυματουργό» λεμονάκι: Πείτε αντίο στους λεκέδες με 3 απίθανα και πανεύκολα κόλπα

Το απόλυτο κόλπο

Ξεχάστε το σίδερο: Η απλή λύση για ατσαλάκωτα ρούχα και σεντόνια με ένα υλικό που υπάρχει στην κουζίνα σας
Η Nic, μια lifestyle blogger, η οποία μοιράζεται συνταγές, προτάσεις φαγητού και συμβουλές ευεξίας με τους followers της στα social media, αποκάλυψε πρόσφατα έναν απλό και εύκολο τρόπο να εξαφανίσετε τους επίμονους λεκέδες από ιδρώτα από τα λευκά σας t-shirt, κάνοντάς τα να δείχνουν σαν καινούργια.

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Nic παρουσίασε το κόλπο με 3 υλικά για να καταπολεμήσετε τους λεκέδες από ιδρώτα στα λευκά ρούχα. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό το κόλπο θα κάνει τα ρούχα σας να δείχνουν ξανά “σαν καινούργια”. Στη λεζάντα του βίντεο, η Nic έγραψε: «Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα δούλευε, αλλά δούλεψε. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτούς τους κίτρινους λεκέδες σε όλα τα λευκά σας t-shirt, μουλιάστε τα σε ένα μείγμα ξυδιού, μαγειρικής σόδας και κρύου νερού για μια ώρα. Θα γίνουν ξανά καθαρά, σαν καινούργια».

Στα σχόλια, η Nic εξήγησε ότι μετά το μούλιασμα για μία ώρα, θα πρέπει να βάλετε τα ρούχα στο πλυντήριο.

Επίσης, ανέφερε ότι χρησιμοποίησε:

4 κούπες νερό,
1 κούπα λευκό ξύδι και
1/4 κούπας μαγειρική σόδα.

Δοκιμάστε το και πείτε μας γνώμη!

@nicolemikaluk truly didnt think this would work but it did???????? #whitetshirthack #cleantshirts #yellowpitstainremoval ♬ original sound - Nic | lifestyle & food
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share