Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Τιτάνας»: Παγκόσμια ατραξιόν στο Google Maps ο ευτραφής γάτος που... αράζει στη σκιά της Ακρόπολης! (videos)

Με βαθμολογία 4.9 και 434 κριτικές τον λες και Έλληνα θεό

1 Δεκεμβρίου 2023 17:18
«Τιτάνας»: Παγκόσμια ατραξιόν στο Google Maps ο ευτραφής γάτος που... αράζει στη σκιά της Ακρόπολης! (videos)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ένα ιδιαίτερο ζωντανό «αξιοθέατο» στην σκιά της Ακρόπολης, φαίνεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τουριστών. Ο λόγος για τον…«Τιτάνα». Τον ευτραφή κεραμιδόγατο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, έχοντας μάλιστα το δικό του review στο Google maps.

Ο Τιτάνας έχει μάλιστα συγκεντρώσει βαθμολογία 4.9 στο Google Maps, με 434 κριτικές, με τους τουρίστες να τον αναζητούν μανιωδώς, ανάμεσα στους θάμνους της οδού Στράτωνος, προκειμένου να τον φωτογραφήσουν και να προσπαθήσουν να τον χαϊδέψουν.

«Τον βρήκα!» γράφει ενθουσιασμένος ένας τουρίστας στο google review, ο οποίος κατάφερε να εντοπίσει τον Τιτάνα. «Ο Τιτάνας έχει αδυνατίσει κάπως, αλλά παραμένει μεγαλοπρεπής» αναφέρει.

«Δεν καταφέραμε να περάσουμε από τους μπράβους του» σημειώνει, αναφερόμενος στην υπόλοιπη συμμορία γάτων από τους οποίους περιτριγυρίζεται ο… μέγιστος Τιτάνας και συνεχίζει «αν και ένας από αυτούς, ο κοκκινομάλλης με το πλατύ αυτί, ήταν πολύ φιλικός και μας επέτρεψε να τον χαϊδέψουμε».

«Αφού διάβασα τις κριτικές, ήξερα ότι έπρεπε να υποβάλω τα σέβη μου στον Sir Chonksalot ή αλλιώς Titan Cat, όσο χρόνο κι αν χρειαζόταν» αναφέρει ένας άλλος, μεγάλος θαυμαστής του Τιτάνα.

Ο ίδιος, δηλώνει ευχαριστημένος, καθώς δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να τον εντοπίσει ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ μια παρουσία που να εκπέμπει τόση δύναμη αλλά και μια αίσθηση ειρήνης και αυτοπεποίθησης. Αν υπήρχε βασιλιάς της Αθήνας, θα ήταν αυτός».

Το Google Street View «τσάκωσε» ανθρωπόμορφο τέρας με χέρια σαν πλοκάμια - «Είναι ανατριχιαστικό, δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο»

Μια περίεργη ανακάλυψη έκαναν χρήστες του διαδικτύου μέσω του Google Street View, καθώς βρήκαν σε ένα χωράφι ένα ανθρωπόμορφο τέρας που είχε χέρια σαν πλοκάμια και έμοιαζε να τρέχει.

«Είναι ανατριχιαστικό, δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», έγραφαν ορισμένα σχόλια σε σχετικά βίντεο που διακινήθηκαν στα social media για το πλάσμα που εντοπίστηκε στην πόλη Buff της Γιούτα, αναφέρει η New York Post.

Εντούτοις, οι πιο παρατηρητικοί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σκιάχτρο, ενώ έχει ασυνήθιστη μορφή και μοιάζει να κινείται, ώστε να τρομάζει τα πουλιά, τα οποία πλέον δεν φοβούνται τις παραδοσιακές κούκλες από άχυρα.

Μάλιστα, ως παράδειγμα έφεραν το έργο «The Silent People» του καλλιτέχνη Reijo Kela που βρίσκεται σε λιβάδι της Φινλανδίας και αποτελείται από σκιάχτρα που μοιάζουν με ανθρώπους, να έχουν πάει για πικνίκ. «Είναι τρομακτικό, αλλά δεν είναι τέρας, απλώς ακόμη ένας τρόπος για να διώχνεις τα πουλιά», ανέφερε ένα σχόλιο στο διαδίκτυο για το ανθρωπόμορφο πλάσμα στη Γιούτα.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share