Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βούτηξε μια μπριζόλα σε ένα μπολ με καφέ - Με το αποτέλεσμα θα γλείφετε τα δάχτυλά σας

Απίθανο μυστικό!

5 Δεκεμβρίου 2021 14:45
Βούτηξε μια μπριζόλα σε ένα μπολ με καφέ - Με το αποτέλεσμα θα γλείφετε τα δάχτυλά σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος δεν αγαπά τις καλοψημένες και γευστικές μπριζόλες; Τα Κυριακάτικα μπάρμπεκιου πλέον δεν είναι μόνο αμερικάνικο έθιμο καθώς έχει υιοθετηθεί και στην Ελλάδα. Πώς όμως θα κάνεις μια πεντανόστιμη και ταυτόχρονα ιδιαίτερη μπριζόλα; Το μυστικό βρίσκεται στο μαρινάρισμα και το Athensmagazine.gr σήμερα θα σου δείξει πώς θα πετύχεις το τέλειο μαρινάρισμα με τη βοήθεια του καφέ. Εκτός από αυτό το μικρό μυστικό όμως, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν αλείψετε την μπριζόλα σας με μαγειρική σόδα.

Δείτε το βίντεο με τις οδηγίες και τα βήματα που πρέπει να κάνετε καθώς και το τελικό αποτέλεσμα.

Βάζει μια παγωμένη μπριζόλα σε καυτό ελαιόλαδο και... - Τόσο καιρό μαγειρεύαμε λάθος

Πρόκειται να σας υποδείξουμε ένα λάθος που όλοι κάνουμε όταν μαγειρεύουμε μπριζόλες. Τι θα γίνει αν ρίξετε μια παγωμένη μπριζόλα σε καυτό ελαιόλαδο;

Είτε την προτιμάτε ξεροψημένη είτε ζουμερή, έχουμε το μυστικό για να την προετοιμάσετε, να την κάνετε ακόμα πιο λαχταριστή, στο σπίτι σας! Ποιο είναι αυτό το μυστικό; Δεν την ξεπαγώνουμε! Εκτός όμως από αυτό το μυστικό, δείτε εδώ τι να κάνετε για να είναι σκληρό το κρέας σας.

Δείτε το βίντεο:

Πήρε μία μπριζόλα και την έβαλε κάτω από τη βρύση - Θα σας λύσει τα χέρια

Αυτό το κόλπο με την μπριζόλα μπορεί να σας κάνει να εξοικονομήσετε χρήματα και σίγουρα αξίζει να το κάνετε. Γνωρίζουμε ότι ένα σπίτι για να διατηρηθεί έχει πολλά έξοδα, και εμείς σας βρήκαμε τρόπους για να τα μειώσετε.

Ακόμα ένα κόλπο που θα σώσει το κρέας και δεν θα χρειαστεί να το πετάξετε, μετά από αυτό εδώ. Φανταστείτε να ανοίγετε το ψυγείο και να ανακαλύπτετε ότι το κρέας σας είναι έτοιμο να χαλάσει ή να ανοίγετε το λογαριασμό του νερού κάθε δίμηνο… Είναι σαν να πετάτε τα χρήματά σας στην τουαλέτα και μετά να τραβάτε το καζανάκι!

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να κάνουμε οικονομία στις καθημερινές μας υποχρεώσεις (πόσο να «κόψουμε» πια;), στο βίντεο όμως που θα δείτε παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει 7 τρόπους που σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί, για να μένει και κάτι στην τσέπη.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share