Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021

Μπουρεκάκια με λιωμένο κασέρι και γαλοπούλα

23 Μαρτίου 2017 13:12
Μπουρεκάκια με λιωμένο κασέρι και γαλοπούλα

Σας προτείνουμε ένα νόστιμο ορεκτικό για το τραπέζι σας, Μπουρεκακια με κασέρι κ γαλοπούλα Εύκολα, γρήγορα και με απλά υλικά που έχουμε σπίτι μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Γυρνάει το μάτι του Ντάνου στο σημερινό επεισόδιο – Πλακώνεται στο συμβούλιο με τον Χανταμπάκη και φεύγει… (video)

Μερίδες: 50

Υλικά

10 ασπράδια αβγών

φύλλο κρούστας

1/2 ποτήρι νερό

26-27 φέτες γαλοπούλα

λαδί για το τηγάνισμα

900 γρ. τυρί κίτρινο μαλακό

1 κιλό κεφαλοτύρι τριμμένο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H πιο "καυτή" ξανθιά του Deal κατατρόπωσε τον τραπεζίτη και μάγεψε το ανδρικό κοινό! (video)



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - ντοκουμέντο: Να ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor απόψε! (Video)

Εκτέλεση

Κόβουμε στα τρία το φύλλο αφού έχει ξεπαγώσει. Κόβουμε την κάθε φέτα γαλοπουλα στα δύο. Κόβουμε το κίτρινο τυρί σε σχήμα δαχτύλου (να βγαίνει περίπου 20 γρ. το κομμάτι). Πάνω σε κάθε λωρίδα φύλλου, βάζουμε τη γαλοπουλα και το τυρί και το τυλίγουμε. Χτυπάμε καλά τα ασπράδια με το νερό. Βουτάμε την φλογέρα στο ασπράδι και την κυλάμε πάνω στο τριμμένο κεφαλοτύρι. Τηγανίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με αρκετό λάδι που έχει κάψει καλά. Καταλαβαίνουμε εύκολα πότε είναι τηγανισμένες, γιατί κοκκινίζουν. Πρέπει να σερβιριστούν και να φαγωθούν ζεστές.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share