Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Survivor All Star: «Δεν είμαστε όλοι προικισμένοι» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος προτείνει στους συμπαίκτες του θεραπεία «ενεργειακού εξευγενισμού» χωρίς ρούχα

«Βγάλτε όλοι τα ρούχα»

29 Μαΐου 2023 22:12
Survivor All Star: «Δεν είμαστε όλοι προικισμένοι» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος προτείνει στους συμπαίκτες του θεραπεία «ενεργειακού εξευγενισμού» χωρίς ρούχα
Από Ανθή Κουρεντζή

Μια νέα θεραπεία ετοιμάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που προϋποθέτει ότι οι παίκτες του Survivor All Star δεν πρέπει να φορούν ρούχα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ομάδα κερδίζει το αποψινό έπαθλο.

Στο νέο επεισόδιο, ο παίκτης του ριάλιτι μίλησε στους συμπαίκτες του για τον ενεργειακό εξευγενισμό.


«Θα το ξεκινήσω εγώ με τον Τάκη και όποιος θέλει ακολουθεί. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε όλοι γυμνοί. Έχω βρει το κατάλληλο ένδυμα για όποιον με ακολουθήσει σε αυτόν τον ενεργειακό εξευγενισμό», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και είπε αργότερα στην κάμερα: «Αυτό το φύλλο είναι για τον Τάκη, πιστεύω το ταιριάζει απόλυτα».

Δείχνοντας ένα μικρότερο φύλλο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Εντάξει εγώ είμαι λίγο πιο… τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι προικισμένοι».

Και κατέληξε με χιούμορ: «Θα βοηθήσει πάρα πολύ. Μόνο και μόνο που έχουν πέσει ψυχολογικά και θα δουν ο ένας τον άλλο με ενδύματα τα φύλλα. Τελείωσε. θα πάμε μέχρι τον Αύγουστο εδώ. Εγώ είμαι έτοιμος, δεν έχω να κρύψω και πολλά», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star.

Survivor All Star: «Ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις» - Ο Τάκης Καραγκούνιας τα «πήρε στο κρανίο» με την πεσμένη ψυχολογία Μαριαλένας και Μελίνας (video)

Survivor All Star: Άλλο ένα ακόμα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε με τα κορίτσια των Κόκκινων να μιλούν για την άσχημη ψυχολογία τους. Με την ευκαιρία, δείτε την απίστευτη αλλαγή της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά το Survivor All Star.

Αντί να γυρίσουν με τονωμένο ηθικό, Μελίνα και Μαριαλένα, μετά την επιστροφή τους από τη Νέα Υόρκη, δεν διανύουν την καλύτερη ψυχολογική φάση τους.

Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασαν τα δύο κορίτσια λέγοντας: «Η μισή ομάδα είναι επηρεασμένοι, πιο πολύ η Μαριαλένα και η Μελίνα και όταν υπάρχει μια κακή διάθεση στο χώρο επηρεάζομαι πολύ. Τα κορίτσια είναι κάπως. Η Μαριαλένα γκρινιάζει συνέχεια στον Σάκη και η Μελίνα μία είναι καλή μία απομονώνεται», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας στην κάμερα.

«Είναι δυνατόν να πηγαίνεις στη Νέα Υόρκη, να περνάς υπέροχα και να γυρνάς εδώ και να λες ότι δεν έχεις καλή ψυχολογία;», σχολίασε ο Τάκης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε: «Σίγουρα έχω πέσει ψυχολογικά αλλά θα το βρω μέσα μου. Έχω δουλέψει άλλωστε πάρα πολύ με τον εαυτό μου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share