Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Χείμαρρος» ο Άρης Σοϊλέδης για τον Κωνσταντίνο Βασάλο - «Το παίζει κολλητό του και...» (video)

Τα καρφιά του για τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

27 Μαΐου 2023 14:29
Survivor All Star: «Χείμαρρος» ο Άρης Σοϊλέδης για τον Κωνσταντίνο Βασάλο - «Το παίζει κολλητό του και...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star: Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στο Open Weekend και τη δημοσιογράφο, Βίκυ Δέτσικα για τη συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star και την ποινή που του επιβλήθηκε από την παραγωγή. Οι δύο άνδρες ήταν «στα μαχαίρια» στον περσινό κύκλο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ομάδα θα κερδίσει στο αγώνισμα της Κυριακής (28/5).

Ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε αρχικά για τον Τάκη Καραγκούνια: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει δείξει ότι η συμπεριφορά του δεν είναι σωστή. Όπως έχω πει πολλές φορές, προσπαθεί να σε βγάλει εκτός εαυτού με πράγματα που σου λέει πίσω από την κάμερα και δεν τον καταγράφουν… Μπορώ να καταλάβω απόλυτα τα παιδιά που είναι μέσα και τις αντιδράσεις τους.

Εμείς το ζούσαμε καθημερινά, όπως το ζούνε κι αυτοί. Ξέρω πολύ καλά τις αντιδράσεις του κι όταν κερδίζει κι όταν χάνει κι όταν τον βγάζεις υποψήφιο κι όταν φοβάται να μην φύγει. Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και χαρακτήρας με επιθετικότητα προς άλλους παίκτες που δεν υπάρχει λόγος».

Στη συνέχεια, ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε: «Είδαμε ότι χτύπησε τον Νίκο Μπάρτζη και πήρε μία ποινή δύο επάθλων, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει ξανά παρατήρηση και στους δύο. Εκείνος το έκανε ξανά. Βρίζει πάρα πολύ, βρίζει οικογένειες και σπίτια, θίγει ανθρώπους, προσωπικότητες και χαρακτήρες. Προφανώς η παραγωγή ήθελε να έχει έναν άνθρωπο μέσα σε εποχές που όλοι είμαστε εναντίον του ρατσισμού και του bullying; Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να έχει τσακωθεί με όλους μέσα στο παιχνίδι δύο φορές που συμμετείχε. Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί κι ο Τάκης ο λογικός.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που βλέπει την συμπεριφορά του και λέει ότι είναι στα καλά του. Πώς στηρίζεις έναν άνθρωπο που έχει μπει δύο χρονιές και δεν έχει έναν κολλητό φίλο; Ο Βασάλος, που το παίζει κολλητός του, υπάρχει κάτι πίσω από αυτό. Δεν θεωρώ ότι θα κάνουν παρέα έξω. Προφανώς θέλει να τον έχει από κοντά για να μην τα βάλει μαζί του και να τα βάλει με τους άλλους».

Survivor All Star: «Ζωή μου...» - Η πρώτη αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Εκτός Survivor All Star ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/5) αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Με την ευκαιρία, δείτε τις δηλώσεις του στο «Πρωινό μου».

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές», ήταν τα λόγια του Σπύρου Μαρτίκα κατά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Ο 45χρονος φαρμακοποιός θα συναντήσει ξανά την σύντροφό του Βρισηίδα Ανδριώτου, έπειτα από πολλούς μήνες.

Λίγα λεπτά μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα η Βρισηίδα Ανδριώτου έγραψε σε ανάρτηση που αναδημοσίευσε από το twitter: «Σε περιμένω ζωή μου».

Survivor All Star: «Ζωή μου...» - Η πρώτη αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Σάλος με την κίνηση του Τάκη - «Διώξτε τον τραμπούκο από το Survivor» (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor All Star – Τάκης Καραγκούνιας: Απαράδεκτη κίνηση και επίθεση σε συμπαίκτριά του από τον Καραγκούνια, ο οποίος κινδυνεύει με νέα σοβαρή τιμωρία!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share