Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Η οργή του Μαρτίκα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τα δάκρυα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου (Video)

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του

26 Μαΐου 2023 14:55
Survivor All Star: Η οργή του Μαρτίκα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τα δάκρυα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και μίλησε στο Πρωινό μας και στον Νίκο Παρτσώλη για την εμπειρία του στο παιχνίδι. Ο ίδιος δεν έκρυψε την οργή του για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ δάκρυσε για την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Σπύρος Μαρτίκας ρώτησε να μάθει για το πως είναι η αγαπημένη του και δάκρυσε μιλώντας για εκείνη και λέγοντας πόσο του έλειψε. Με την ευκαιρία, δείτε πόσα λεφτά πήρα συνολικά από το Survivor.

Σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε και στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την οποία είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος. Ωστόσο. οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα δεν προβλήθηκαν ποτέ στην εκπομπή λόγω ενός τεχνικού προβλήματος.

Δείτε το βίντεο

Survivor All Star: Τον έδωσε «στεγνά» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Η σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα δεν...» (Video)

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου αναφορικά με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον φημολογούμενο χωρισμό ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα και τον έδωσε «στεγνά», αναφερόμενη μάλιστα και στη σύντροφό του.

«Γενικά είναι άσχημα πράγματα οι χωρισμοί. Βέβαια πολλές φορές είναι για καλύτερο γιατί όταν κλείνει ένας κύκλος, ένας άλλος ανοίγει» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Η αλήθεια είναι πως έχω πει όταν ξαναγίνει Survivor, θα ήθελα η παραγωγή να βάζει κάμερα σε σημεία που δεν ξέρουν οι παίκτες και νομίζουν ότι είναι off camera. Εκεί θα βλέπει ο κόσμος το πραγματικό Survivor γιατί όλοι λίγο πολύ είναι υποψιασμένοι μπροστά στην κάμερα και δείχνουν έναν άλλο εαυτό. Αν με ρωτάς, πρέπει να πηγαίνεις διπλωματικά εκεί γιατί πηγαίνεις για να μαζέψεις λεφτά. Όσο περισσότερο κάθεσαι, τόσο περισσότερα λεφτά θα μαζεύεις. Αυτό με την Βρισηίδα Ανδριώτου είναι άσχημο γιατί δεν τσακώθηκα μαζί της. Εγώ βλέποντας την Ελευθερία να κατηγορείται από τον Μαρτίκα με το επίθετο κλέφτρα, το θεώρησα πολύ σημαντικό.

Έβλεπα την Ελευθερία να κλαίει ενώπιον κι άλλων και της είπα μην κλαις, ο άνθρωπος είναι αδίστακτος κι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει, από την άποψη ότι δεν διστάζει να αλλάζει και να «δίνει» τους φίλους του, τις παρέες για να μένει μία εβδομάδα παραπάνω και να παίρνει το «κασέρι». Η σύντροφός του δεν ήθελε να μου μιλήσει. Δεν πειράζει. Να ζούνε καλά κι ευτυχισμένοι» σημείωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε το βίντεο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share