Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ορυμαγδός αποκαλύψεων από την Ελευθερία Ελευθερίου - «Ο Στάθης δεν έφυγε εξαιτίας μου, με τον Μάριο δεν κρύψαμε ποτέ...»

Οι τοποθετήσεις για όλα τα «καυτά» ζητήματα

24 Απριλίου 2023 12:18
Survivor All Star: Ορυμαγδός αποκαλύψεων από την Ελευθερία Ελευθερίου - «Ο Στάθης δεν έφυγε εξαιτίας μου, με τον Μάριο δεν κρύψαμε ποτέ...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και μίλησε για όλα τα ζητήματα, που προέκυψαν στη συμμετοχή της στο Survivor All Star και συζητήθηκαν έντονα, συνεχίζοντας από εκεί... που σταμάτησε.

Ένα από αυτά ήταν με τον Στάθη Σχίζα, με πολλούς να συνδέουν την οικειοθελή αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από λόγια, που φέρεται να του είπε η Ελευθερίου σχετικά με τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η Κύπρια τραγουδίστρια θέλησε λοιπόν, τώρα που έχει βγει και εκείνη από το παιχνίδι να πάρει θέση και λύσει αυτήν την παρεξήγηση, που έχει συνδεθεί με το όνομά της.

Στη συνέχεια, δε, δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί και στο όνομα του Μάριου Πρίαμου, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά εκτός παιχνιδιού, με τη σχέση τους εντός παιχνιδιού να είναι ομολογουμένως αμφιλεγόμενη, αφού δεν άφηναν να φανούν πολλά πράγματα.

Survivor All Star: Το σχόλιο της Ελευθερίας για την αποχώρηση του Στάθη

«Ήθελα να μείνω, θα μπορούσα να συνεχίσω, αγαπώ πάρα πολύ το Survivor, έχει μία άλλη μαγεία και συνηθίζεις όσο βρίσκεσαι στο παιχνίδι, αλλά δεν με ενόχλησε και που έφυγα γιατί δεν μπορούσα καν να μπω σε αυτό το τριπάκι του να κακολογώ, να στοχοποιώ... όλο αυτό που δημιουργείται κάθε βδομάδα, για να εξασφαλίσει ο καθένας από αυτούς ακόμα μία παραμονή εβδομαδιαία στο παιχνίδι.

Ο Στάθης δεν έφυγε εξαιτίας μου. Αν αυτό περάσανε μέσα από μοντάζ και από έναν στρατηγικό παίκτη, που είναι ο Σπύρος, για να κερδίσει την εύνοια του κοινού, όλοι εσείς εδώ έξω δεν μπορείτε να τηλεδικάζετε και να προτρέχετε και να φτιάχνετε κάποιες ιστορίες χωρίς να ξέρετε κάποια γεγονότα. Είμαστε σε ένα παιχνίδι όπου το μεγαλύτερο ποσοστό είναι όλοι ψεύτες. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Ο Στάθης δεν αποχώρησε εξαιτίας μου, μην κοροϊδευόμαστε, σε καμία περίπτωση. Το ψέμα που έχω πει που έχει γίνει τόσο τεράστιο, το οποίο το έχει περάσει ο Σπύρος, είπα απλά στον Στάθη ότι δεν είχε χαιρετίσματα εν τέλει, που αυτή ήταν η αλήθεια. Μόνο αυτό. Όταν μπήκα στο παιχνίδι κι άλλοι παίκτες περίμεναν από εμένα να πω κάτι από τους δικούς τους. Μιλάγαμε με την Αλεξάνδρα. Δεν μου το είχε πει αυτό.

Όταν είχα μπει στο παιχνίδι ο Στάθης ήταν γενικά πεσμένος ψυχολογικά. Προφανώς, όπως ο καθένας, είχε κάποιες σκέψεις στο μυαλό του στην έξω του ζωή, που εγώ δεν το γνωρίζω και αυτές τις σκέψεις ήρθε και μου τις είπε ο Σπύρος ο Μαρτίκας και όταν ο Σπύρος βγήκε στις πλάτες μου και έκανε ριάλιτι λέγοντάς μου ότι μπήκα στο παιχνίδι με ψέματα και έριξα την ψυχολογία ενός παίκτη, ήταν εκεί που τον έπιασα και του είπα "Να σου πω κάτι;

Ο φίλος σου ο Σπύρος ο Μαρτίκας χθες σε πούλησε, ερχόταν σε μένα και μου έλεγε κάποια άσχημα πράγματα για σένα και ότι του έχεις εκμυστηρευτεί ήρθε και μου τα είπε, γι' αυτό πρόσεχε τους φίλους σου. Δεν είχα κανέναν λόγο να σου ρίξω καμία ψυχολογία, ούτε θα το έκανα.

Αντιθέτως ο πρώτο που επενέβη στην προσωπική μου ζωή όταν τους είχα πει ότι ήθελα να αφήσουμε το θέμα του Μάριου στην άκρη, μέσα από μία ψηφοφορία, "χτύπησαν" εμένα και τον Στέλιο που έχει έξω παιδάκια, αναφερόμενοι σε ένα περιστατικό από το '17, ήταν εκείνος... Ο Μαρτίκας πάει από τη μία στην άλλη, δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης σε καμία περίπτωση», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για το Στάθη Σχίζα.

Survivor All Star: Η σχέση της Ελευθερίας με τον Μάριο και η υπεράσπιση στον Μπάρτζη

«Ήθελα πρώτα να τοποθετηθώ τηλεοπτικά για το θέμα αυτό του Νίκου και μετά να τον υποστηρίξω. Στην παρούσα φάση, λοιπόν, τον υποστηρίζω τον Νίκο. Δεν έχει γίνει τίποτα σε σχέση με το πώς το λέει ο Νίκος. Ο Νίκος, επειδή τον έχω ζήσει και το '21, είναι ένα παιδί που περνάει κάποια πράγματα με πολύ ωμό τρόπο.

Το ρήμα με ενόχλησε. Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο, γιατί θέλαμε να περάσουμε χρόνο μαζί, να μιλήσουμε για πράγματα που τηλεοπτικά δεν θέλαμε να τα πούμε και είναι απόλυτα λογικό.

Ο Νίκος δεν θα βγει ποτέ μόνος του να πει κάτι αν δεν υπάρχει από πίσω μία πλάτη. Δεν ήταν μόνος του ο Νίκος σε όλο αυτό. Υπήρχε από πίσω η υποστήριξη του Στάθη και του Σπύρου, όπου ο Σπύρος τώρα έρχεται και τα αναιρεί όλα αυτά. Με τον Μάριο δεν είχε συμβεί κάτι ποτέ, τότε με αυτόν τον άνθρωπο πέρασα κάποιες στιγμές, χρόνο μαζί και μιλάγαμε... Δεν υπήρχε ερωτική σχέση. Ο Νίκος το λέει ωμά», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share