Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Μόλις το αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου - Όσα είπε στον Στάθη Σχίζα - Η εξομολόγηση για τον Μάριο Πρίαμο (Video)

Ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι

21 Απριλίου 2023 16:45
Survivor All Star: Μόλις το αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου - Όσα είπε στον Στάθη Σχίζα - Η εξομολόγηση για τον Μάριο Πρίαμο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό μεσημεράκι» και δε δίστασε να αποκαλύψει τι είχε πει τελικά στον Στάθη Σχίζα, αλλά και να αναφερθεί στον Μάριο Πρίαμο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά, η Ελευθερία αποκάλυψε επιτέλους τι είπε στον Στάθη. «Είπα στον Στάθη δεν έχεις χαιρετίσματα» ακούστηκε στο πλατό και κάπου εκεί ο παρουσιαστής «πάγωσε» και είπε «θα καταρρεύσω».

Όπως η ίδια αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας πούλησε τον Στάθη και τον Νίκο. «Μου έλεγε ότι ο Στάθης δεν είναι καλό παιδί. Αυτό έγινε μετά από όσα είπε ο Μπάρτζης για εμένα και τον Μάριο. Όταν δηλαδή είπε ότι εμείς φεύγαμε στη ζούγκλα και κάναμε αυτό που είπε ότι κάναμε. Εμείς δεν κάναμε τίποτα απλά περνούσαμε χρόνο μαζί και μιλούσαμε για να λυθούν τα πράγματα» είπε στον Νίκο Μουτσινά η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η ίδια αποκάλυψε ότι ο Στάθης Σχίζας είχε σχεδιάσει ήδη την οικειοθελή αποχώρησή του.

Ελευθερία Ελευθερίου: Η εξομολόγηση για τον Μάριο Πρίαμο

Μιλώντας για το σκηνικό με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα, η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε ότι ο Μάριος δεν γνώριζε ότι η ίδια έχει δει το βίντεο. Μάλιστα όπως είπε δεν τον γνώριζαν ούτε οι φίλοι, όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης ή ο Κόρο.

Ελευθερίου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο Survivor All Star και δεν είναι ο Μάριος

«Όταν με κάλεσαν από την Acun media, το σκέφτηκα γιατί είχα περάσει δύσκολα το 2021, μετά είπα πως αν δεν πάω θα το μετανιώσω. Τα έβαλα όλα κάτω, τα ζύγισα και είπα θα πάω. Ήθελα να πάω να ανταγωνιστώ τον ίδιο μου τον εαυτό και ότι θα με βοηθήσει ψυχολογικά ο Μάριος», είπε.

«Αυτή η σκέψη συνέβη πριν μάθουμε για τον Μάριο και την Καρολίνα;», τη ρώτησε ο παρουσιαστής με την Ελευθερία να απαντά:

«Ήταν προγραμματισμένο να πάω αλλά στην αρχή είπα πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ γιατί είχα στενοχωρηθεί. Μετά όμως είπα θα πάω και πως αυτός δεν είναι λόγος για να μην κάνω που θέλω», είπε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share