Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Survivor All Star spoiler 28/5: Γυναίκες ή άνδρες; Αυτή η ομάδα κερδίζει την ελληνοτουρκική «μάχη»

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μη συνεχίζετε!

27 Μαΐου 2023 12:24
Survivor All Star spoiler 28/5: Γυναίκες ή άνδρες; Αυτή η ομάδα κερδίζει την ελληνοτουρκική «μάχη»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star spoiler 28/5: Στο επεισόδιο της Κυριακής το αγώνισμα στο Survivor All Star θα είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Συγκεκριμένα, θα είναι ελληνοτουρκικό. Ωστόσο, δε θα έχουμε μάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αντιθέτως, θα αγωνιστούν οι Ελληνίδες και οι Τουρκάλες γυναίκες εναντίον των Ανδρών, αντίστοιχα.

Αυτή η ομάδα κερδίζει αύριο (28/5) στο Survivor All Star

Οι άνδρες της ελληνικής ομάδας έχουν δυναμώσει αρκετά, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας που ήταν από τους πιο αδύναμους αγωνιστικά παίκτες, αποχώρησε από το παιχνίδι. Σίγουρα λοιπόν, έχουν προβάδισμα.

Οι γυναίκες του τούρκικου Survivor είναι πολύ αδύναμες, με αποτέλεσμα να έχουν μειονέκτημα. Το AthensMagazine όμως γνωρίζει ποιος θα κερδίσει!

Survivor All Star spoiler 28 Μαϊου
Survivor All Star spoiler 28 Μαϊου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους βαθμούς, είναι αυτή των Ανδρών! Θα αποδείξουν πως είναι δύσκολοι αντίπαλοι και θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους το έπαθλο.

Survivor All Star: Η οργή του Μαρτίκα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τα δάκρυα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου (Video)

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και μίλησε στο Πρωινό μας και στον Νίκο Παρτσώλη για την εμπειρία του στο παιχνίδι. Ο ίδιος δεν έκρυψε την οργή του για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ δάκρυσε για την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Σπύρος Μαρτίκας ρώτησε να μάθει για το πως είναι η αγαπημένη του και δάκρυσε μιλώντας για εκείνη και λέγοντας πόσο του έλειψε. Με την ευκαιρία, δείτε πόσα λεφτά πήρα συνολικά από το Survivor.

Σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε και στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την οποία είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος. Ωστόσο. οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα δεν προβλήθηκαν ποτέ στην εκπομπή λόγω ενός τεχνικού προβλήματος.

Δείτε το βίντεο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share