Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Survivor All Star: Αγνώριστη μετά το ριάλιτι η Αφροδίτη Σκαφίδα - Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της

Δεν θα την αναγνώριζες αμέσως

29 Μαΐου 2023 16:12
Survivor All Star: Αγνώριστη μετά το ριάλιτι η Αφροδίτη Σκαφίδα - Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star: Μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία μετά την απροσδόκητη αποχώρηση μετά την παράβασή της, δεν εμφανίστηκε σε κανένα κανάλι και εκπομπή, αντιθέτως έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επικεντρώθηκε στην προσωπική της ζωή, αναπληρώνοντας τον χαμένο χρόνο με τον Πύρρο Δήμα και την οικογένειά της.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά το Survivor All Star

Τόσο καιρό την είχαμε συνηθίσει με τα μακριά και ξανθά μαλλιά της, πλέον όμως θα πρέπει να την συνηθίσουμε με το καρέ της, αφού τα έκοψε πολύ. Το νέο της look βέβαια της ταιριάζει πολύ!

Survivor All Star: Αγνώριστη μετά το ριάλιτι η Αφροδίτη Σκαφίδα - Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της

Survivor All Star: «Θέλω νικητής να είναι ένας βλάχος και χωριάτης όπως εγώ!» - Ξέσπασμα και "καρφιά" από τον Τριαντάφυλλο (Video)

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του Open και όπως ακριβώς κάνει και στο Ιnstagram, ευθαρσώς δήλωσε ότι θέλει να είναι νικητής του Survivor ο Νίκος Μπάρτζης, εξηγώντας γιατί. Παράλληλα, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ήταν «χείμαρρος» για τον Γιώργο Κόρομι.

«Θέλω νικητής να είναι ένας βλάχος και χωριάτης όπως εγώ!» - Ξέσπασμα και "καρφιά" από τον Τριαντάφυλλο

«Θέλω νικητής του Survivor να είναι ένα λαϊκό παιδί, ένας βλάχος και χωριάτης όπως είμαι κι εγώ,γιατί είμαστε πολλοί, ο Νίκος ο Μπάρτζης. Ούτε καν, δεν πρόκειται να μιλήσω στον Κόρο να είναι καλά το παιδί»

Για το γεγονός ότι απέσυρε τη στήριξή του από τον Σάκη Κατσούλη και πώς θα το πάρει απάντησε: «Όπως θα το πάρει όταν δει τα χιλιάδες μηνύματα που έχουν στείλει επειδή ήταν αδελφός με τον Κόρο. Είναι δυνατόν να είσαι αδελφός με τον Κόρο ρε φίλε;

Ξέχασες τι περάσαμε και τι έλεγε για σένα και πόσο κλάμα ρίξαμε το 21; Σόρι, βρίστε με, πείτε με γραφικό εσείς του Σάκη που βρίζετε συνέχεια, αυτό είναι το επίπεδο. Αλλά του “χωριάτη” στέλνουν τα καλύτερα. Τον βλέπω ότι δεν είναι ο εαυτός του. Μήπως τον βάζουνε μωρέ; Δεν είναι ριάλιτι, δεν είναι παιχνίδι δεν είναι το Survivor που ξέρουμε» είπε χαρακτηριστικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share