Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Χείμαρρος» ο Τριαντάφυλλος για τον Γιώργο Κόρομι: «Θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες»

«Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι...»

24 Μαΐου 2023 00:06
«Χείμαρρος» ο Τριαντάφυλλος για τον Γιώργο Κόρομι: «Θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι στο Πρωινό μας αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο Τριαντάφυλλος και ήταν χείμαρρος. Ο παίκτης, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης, τόνισε πως δεν θεωρεί ότι νικητής του παιχνιδιού θα είναι γυναίκα καθώς δεν μπορούν να βρουν μόνες τους τροφή στο νησί.

Ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε και έδειξε την δυσαρέσκειά του: «Θαυμάστε τον, απολαύστε τον, θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες, τις γυναίκες που έχουν τόση δύναμη, που μας έφεραν στη ζωή, που πόνεσαν για εμάς και αποκλείει γυναίκα επειδή δε φέρνει σταματημένα σαλάχια.

Οι γυναίκες είναι η δύναμή μας ρε τεράστιε ψαρά. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι έλεγαν στο χωριό μου και βασικά σε όλα τα χωριά της Ελλάδας μας».

Τριαντάφυλλος για τον Γιώργο Κόρομι

Survivor All Star: Χαμός με Τάκη και Μαριαλένα - «Αφήστε με να τελειώσω...» (Video)

Στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor All Star», υπήρξε ένταση και έγινε ψιλο χαμός ανάμεσα στον Τάκη και στη Μαριαλένα πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ασυλίας.

«Τα συναισθήματα των συμπαικτών μου δεν με αφορούν. Σίγουρα ο Σάκης θα ήθελε να μείνει ο Κόρο και η Μαριαλένα που είναι πιο κοντά, που είναι φίλοι. Είναι αποδεκτό δεν με πειράζει. Την είδα χθες που στεναχωρήθηκε που έφυγε. Εγώ πιστεύω ότι και εγώ να έφευγα η Μαριαλένα θα στεναχωριόταν! Αφήστε με να τελειώσω», είπε αρχικά ο Τάκης.

«Είμαι εδώ συνεχίζω και θα δούμε τώρα την πορεία και την εξέλιξη του παιχνιδιού τις επόμενες μέρες», πρόσθεσε στο τέλος.

Δείτε το βίντεο

«Εγώ δεν πήρα καν τον λόγο στο συμβούλιο», απάντησε η Μαριαλένα.

«Εάν δεν αφήσεις τον άλλον να ολοκληρώσει, δεν μπορείς να καταλάβεις και εσύ και ο κόσμος αυτό που ήθελα να πω. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι και εγώ να έφευγα θα στεναχωριόσουν», είπε με τη σειρά του ο Τάκης.

«Δεν πήρα τον λόγο χθες στο συμβούλιο, η Μελίνα και ο Σάκης πήραν τον λόγο. Εγώ όποιο και από τα παιδιά να έφευγε θα στεναχωριόμουν», ανέφερε στο τέλος η Μαριαλένα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share