Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 11/06: Πανδαιμόνιο στο Survivor 5! Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί Ασημίνα-Σταυρούλα και τις απομάκρυνε η παραγωγή από το παιχνίδι

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

11 Ιουνίου 2022 15:46
Survivor spoiler 11/06: Πανδαιμόνιο στο Survivor 5! Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί Ασημίνα-Σταυρούλα και τις απομάκρυνε η παραγωγή από το παιχνίδι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οτιδήποτε συμβαίνει στο Survivor 5 μπορεί να αποτελέσει τη «σπίθα» που θα προκαλέσει έναν έντονο καβγά, ή να φέρει ακόμη και παίκτες εκτός ορίων, φτάνοντας ενδεχομένως ακόμη και στο σημείο της φυσικής επαφής, με την παραγωγή εκεί να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Τα νεύρα, άλλωστε, είναι αρκετά τεντωμένα 5.5 μήνες μετά την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ για τον πέμπτο του κύκλο και είναι λογικό ακόμη κι ένα μικρό, αθώο σκηνικό να αντιμετωπιστεί ως κάτι «βαρύ» από τους συμμετέχοντες, ικανό να προκαλέσει πραγματικό πανικό.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» διαρκώς και το παιχνίδι περνά στην επόμενη πίστα του, αφού γίνεται πια ατομικό σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, με τις ομάδες να αλλάζουν, και νέες ισορροπίες να δημιουργούνται ανάμεσα στους επιζήσαντες στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler: Ασημίνα και Σταυρούλα δεν μπορούν να συνυπάρξουν...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έχουμε για τις νέες ομάδες, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα αναγκαστούν, με βάση την επιλογή του Άρη Σοϊλέδη, να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα. Πρόκειται για δύο κορίτσια που είχαν ανέκαθεν έντονη κόντρα και δεν το κρύβουν σε καμία περίπτωση.

Στην επιλογή των ομάδων, όπως μαθαίνουμε, ακόμη ένα περιστατικό έλαβε τόπο μεταξύ τους. Όταν διαπίστωση η Ασημίνα, ότι θα είναι συμπαίκτριά της η Σταυρούλα, έκανε ένα μορφασμό αποδοκιμασίας, με την πρωταθλήτρια στίβου να της ζητά το λόγο.

«Χαλάρωσε λίγο, μην έχουμε άλλα», της είπε η Σταυρούλα, με την Ασημίνα να της απαντά: «Μη μου απευθύνεις καν το λόγο, φίδι». Το αποτέλεσμα ήταν να πιαστούν κυριολεκτικά μαλλί με μαλλί, με την παραγωγή να τις απομακρύνει και να ηρεμεί την κατάσταση, για να προχωρήσουν στο αγώνισμα οι παίκτες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share