Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/06: Τέλος εποχής στο Survivor 5! Ανακοινώνεται για Άρη Σοϊλέδη και Γιώργο Ταλάντσεβ

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

11 Ιουνίου 2022 13:58
Survivor spoiler 11/06: Τέλος εποχής στο Survivor 5! Ανακοινώνεται για Άρη Σοϊλέδη και Γιώργο Ταλάντσεβ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, με κάθε εβδομάδα να επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους παίκτες, εκ των οποίων άπαντες δίνουν πια τον καλύτερο εαυτό τους, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Ο τελικός, άλλωστε, είναι σε λιγότερο από ένα μήνα και οι οκτώ παίκτες, που έχουν απομείνει πια στο ριάλιτι επιβίωσης, δεν μπορεί να στοχεύουν σε κάτι άλλο. Ύστερα από 5.5 μήνες ταλαιπωρίας και κακουχιών, άλλωστε, νιώθουν, και δικαίως, ότι αξίζουν να εκείνοι, που θα βρίσκονται στο Άλσος Βεΐκου στις αρχές Ιουλίου, όταν και θα κριθεί ο νικητής.

Η νέα εβδομάδα, πάντως, μπαίνει με νέα δεδομένα για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιανό να επιφυλάσσει μια «διπλή» έκπληξη στους παίκτες, αφού τους ενημερώνει πως το παιχνίδι γίνεται ατομικό, ενώ οι δύο ομάδες θα μοιραστούν ξανά διαφορετικά, ανακατεύοντας κατά κάποιο τρόπο την τράπουλα.

Survivor spoiler: Η αλλαγή που έρχεται για Άρη και «Τάλα»

Ο λόγος πρέπει να δοθεί σε δύο αρχηγούς, οι οποίοι θα διαλέξουν ο καθένας από τρεις παίκτες, για να πορευτούν σε αυτή την εβδομάδα, έστω κι αν οι ατομικές επιδόσεις αλλάζουν την υφή του παιχνιδιού. Και οι αρχηγοί είναι αυτοί, που μάλλον θα περίμενε όποιος παρακολουθεί το Survivor.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ φορά την κόκκινη μπαντάνα και ο Άρης Σοϊλέδης την μπλε, με τις επιλογές τους να «βαραίνουν σαφέστατα υπέρ του πρώην ποδοσφαιριστή. Κι αυτό, γιατί θα έχει στην ομάδα του δύο κορίτσια, την Ασημίνα και τη Σταυρούλα, ενισχύοντας κατά πολύ το γυναικείο κομμάτι. Ο «Τάλα», βέβαια, θα έχει μαζί του τον Στάθη Σχίζα και θα πάρει και τη Μαίη, ενώ το σκηνικό συμπληρώνεται με Μαρτίκα στην κόκκινη ομάδα και Νίκο Γιάννη στην μπλε, κάτι που σημαίνει πως αυτή του Σοϊλέδη δεν έχει επί της ουσίας αδύναμο κρίκο, εκτός του ότι διαθέτει τον καλύτερο αγωνιστικά παίκτη του ριάλιτι ως αρχηγό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share