Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 12/2: Δεν μπαίνει ο Αρσενίου απόψε! Αυτός είναι ο «αντικαταστάτης» του (photo)

Όλο το παρασκήνιο

12 Φεβρουαρίου 2022 15:33
Survivor spoiler 12/2: Δεν μπαίνει ο Αρσενίου απόψε! Αυτός είναι ο «αντικαταστάτης» του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή φαίνεται να έχουμε στα spoiler των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Σάκη Αρσενίου να είναι ένας από τους τρεις νέους παίκτες που μπαίνει απόψε 12/2 στο Survivor.

Ο τραγουδιστής όπως μαθαίνουμε δεν θα μπει στο σημερινό επεισόδιο, αφού η παραγωγή θέλει να κρατήσει τους τηλεθεατές προσηλωμένους στο παιχνίδι με σκοπό να μένουν υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο παίκτης που μπαίνει στην θέση του Σάκη Αρσενίου στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν, ένας άλλος παίκτης πρόκειται να μπει στο Survivor 5 στη θέση που αρχικά θα έμπαινε ο Σάκης Αρσενίου. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής σε ποια ομάδα από τις δυο θα πάει, αφού δεν πρόκειται για διάσημο όνομα. Μπορεί να πάει στους Μαχητές αφού δεν είναι γνωστός, ωστόσο, μην ξεχνάμε πως οι Διάσημοι άνδρες είναι μόνο 2.

Ο λόγος λοιπόν για τον George Talantsev πρόκειται για ελληνορωσικής καταγωγής παίκτη, που δηλώνει content creator. Όσον αφορά τον Σάκη Αρσενίου θα μπει σίγουρα στο ριάλιτι, αλλά όπως όλα δείχνουν θα κάνει την είσοδο του αύριο. Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα σας έχουμε νέες πληροφορίες.

Survivor spoiler 12/2: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού!

Survivor spoiler 12/2: Nέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα Σάββατο για το Survivor και το μενού σήμερα έχει προεόρτιο ασυλίας, με το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού να κλέβει την παράσταση. Ντεμπούτο για την Κάτια Ταραμπάνκο και τους νέους παίκτες, ενώ μία ανακοίνωση του Λιανού όπως είδαμε στο trailer θα τους αφήσει «παγωτό» και φυσικά το ενδιαφέρον θα εκτιναχθεί στα ύψη.

Ποιος κατακτά τη νίκη απόψε;

Survivor spoiler για έπαθλο φαγητού

Οι Διάσημοι, αφού η Κάτια και οι συμπαίκτες της δεν θα αφήσουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους. Οι Κόκκινοι, λοιπόν, χτίζουν νέο σερί και οι Μπλε θα παραμείνουν χωρίς τροφή, μπαίνοντας στις μάχες για την ασυλία χωρίς δυνάμεις.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share