Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 28/12: Ποια ομάδα κερδίζει την μάχη της Ασυλίας;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

28 Δεκεμβρίου 2020 10:25
Survivor spoiler 28/12: Ποια ομάδα κερδίζει την μάχη της Ασυλίας;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας σήμερα, 28 Δεκεμβρίου; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Το Survivor επέστρεψε με τον τέταρτο κύκλο του και εμείς είμαστε εδώ για να σας χαρίσουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τους 20 παίκτες που παίρνουν μέρος, οι οποίοι δεν αποκλείεται σήμερα να γίνουν 19 με οικειοθελή αποχώρηση παίκτη!

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν άνετα με 10-6 των Διασήμων, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει μέσω spoiler και κατάφεραν να κερδίσουν το αλεύρι και επιπλέον νερό για τις πρώτες τους ανάγκες! Τι θα δούμε όμως σήμερα;

Survivor spoiler 28/12: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία;

Σήμερα λοιπόν έχουμε αγώνισμα με στόχο την ασυλία με τις δύο ομάδων να βάζουν τα δυνατά τους για να μην χάσουν κάποιον παίκτη τους! Απόψε θα δούμε ένα αγώνισμα από τα κλασικά του Survivor, μέσα στην φύση, με τεχνητές πισίνες και αρκετά δύσκολο στόχο! Η αντοχή και η ταχύτητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όμως το σημάδι θα παίξει τον ρόλο διότι όποιος είναι άστοχος απλά δεν θα καταφέρει να φέρει νίκες στην ομάδα του!

Από τους Διάσημους για ακόμα ένα ματς θα βγει μπροστά η Κάτια Ταραμπάνκο και μένει να δούμε αν θα είναι αρκετή για να φέρει τη νίκη στην ομάδα τους! Από την άλλη οι Μαχητές μας έδειξαν και στην πρεμιέρα πως έχουν περισσότερες λύσεις και δείχνουν να είναι και σήμερα το φαβορί! Θα τα καταφέρουν ή όχι; Η απάντηση στο spoiler του Athensmagazine.gr που θα ακολουθήσει μέσα στην ημέρα εδώ και λίγο πριν το επεισόδιο της Δευτέρας!

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως είναι πολύ πιθανό το σενάριο να μην αποχωρήσει παίκτης, αν κάποιος φύγει οικειοθελώς απόψε όπως μας έχει αφήσει να εννοηθεί το trailer του σημερινού επεισοδίου!

Προς το παρόν δείτε στο Athensmagazine.gr φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share