Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor τηλεθέαση: Σάρωσε η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης!

28 Δεκεμβρίου 2020 09:33
Survivor τηλεθέαση: Σάρωσε η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε και όπως ήταν λογικό η πρεμιέρα του "χτύπησε" κόκκινο!

Άκρως πετυχημένη θεωρείται πλέον η απόφαση του ΣΚΑΙ να ξεκινήσει άρον άρον το Survivor 4 και πριν την έναρξη άλλων ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, αφού η πρεμιέρα του σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Το «Survivor» επέστρεψε στους δέκτες μας με τον τέταρτο κύκλο του το βράδυ της Κυριακής, εν μέσω lockdown και Χριστουγέννων με παρουσιαστή αυτή τη φορά τον Γιώργο Λιανό.

Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν στην πρώτη μονομαχία τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι δύο ομάδες πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, κλήθηκαν ήδη να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα, τα εμπόδια και πάνω από όλα τον ίδιο τους τον εαυτό.

Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε όμως η επιστροφή του «Survivor» στους δέκτες μας;

Στο δυναμικό κοινό το ριάλιτι επιβίωσης έκανε 34,9%, ωστόσο περισσότερο αγωνία επικρατεί για τα σημερινά νούμερα και αν ο ΣΚΑΙ θα καταφέρει να διατηρήσει το ποσοστό αυτό και γιατί όχι να το αυξήσει!

Survivor spoiler: ΒΟΜΒΑ από το δεύτερο επεισόδιο - Οικειοθελής αποχώρηση παίκτη και τροφική δηλητηρίαση παίκτριας!

Survivor trailer: Κόλαση από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο στο Survivor 4, αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στο συμβούλιο του νησιού πως θα υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση παίκτη ή τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί!

Με δυσκολίες ξεκινά το Survivor, αφού μετά την δύσκολη νύχτα για τις δύο ομάδες η Κάτια Ταραμπάνκο θα υποστεί τροφική δηλητηρίαση από κάτι που θα φάει στο δάσος, ενώ στο συμβούλιο παίκτης - παίκτρια θα ανακοινώσει πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι για ψυχολογικούς λόγους!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι εκεί θα έχουμε μια μεγάλη μάχη για την πρώτη ασυλία της χρονιάς! Ποιος θα την πάρει;

Δείτε το trailer του δεύτερου επεισοδίου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share