Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 28/12: Αυτή η παίκτρια ζητάει να αποχωρήσει οικειοθελώς

Δεν άντεξε και αποχωρεί; Τρομερό παρασκήνιο!

28 Δεκεμβρίου 2020 09:00
Survivor spoiler 28/12: Αυτή η παίκτρια ζητάει να αποχωρήσει οικειοθελώς
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Survivor 4 ξεκίνησε και οι δυσκολίες άρχισαν με το καλημέρα με αποτέλεσμα παίκτης - παίκτρια να ζητάει να αποχωρήσει από την δεύτερη κιόλας μέρα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας είδαμε την δύσκολη νύχτα που πέρασαν οι παίκτες των δύο ομάδων αλλά και τις εντάσεις που δεν έλειψαν! Πρωταγωνίστρια στο ένα επεισόδιο για την ομάδα των Μαχητών ήταν η Έλενα Κρεμλίδου, που σύμφωνα με το Twitter είναι και εκείνη που ζητάει να αποχωρήσει λόγω ψυχολογικής πίεσης!

Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr δεν έχουμε ακόμα καμία πληροφόρηση για το αν (αρχικά) θα αποχωρήσει τελικά παίκτης και αν αυτός εν τέλει είναι η "Μαριπόζα" ωστόσο το Twitter την καταδίκασε! Εμείς θα πούμε προς το παρόν να κρατήσετε μικρό καλάθι!

Δείτε μερικά από τα Tweets στο Athensmagazine.gr:

Η αλήθεια είναι ότι η κακή ψυχολογία της Μαριπόζας εκνεύρισε κάποιους στο Survivor.

Τα πρώτα σχόλια ξεκίνησαν για τις συμπεριφορές ορισμένων παικτών στο Survivor και συγκεκριμένα από την ομάδα των Μαχητών. Αυτή που συγκέντρωσε τα βέλη είναι η Μαριπόζα, η οποία την επόμενη ημέρα μετά τα αγωνίσματα, δεν ένιωθε τόσο καλά και ξάπλωσε για να συνέλθει ενώ οι υπόλοιποι σκέφτονταν τι θα κάνουν για να επιβιώσουν σαν ομάδα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Η Μαριπόζα ξαπλωμένη όλη μέρα κοιμάται και δεν κάνει τίποτα. Μόνο λέει κάνε εκείνο και το άλλο, όχι κάνε το αλλιώς. Μόνο δείχνει σαν προϊστάμενος.»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share