Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Του δίνουν 100.000 ευρώ και εκείνος αρνείται!

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Τον παρακαλάνε αλλά αρνείται και ο λόγος είναι ότι ζητάει... αντάλλαγμα!

9 Δεκεμβρίου 2019 09:21
Survivor All Star: Του δίνουν 100.000 ευρώ και εκείνος αρνείται!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star: Ποιος είναι ο πρώην παίκτης Survivor που η παραγωγή του δίνει 100.000 ευρώ αλλά εκείνος αρνείται;

Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ αφού είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή του αγαπημένου ριάλιτι σας έχει ενημερώσει για κάθε παρασκήνιο και διαρροή!

Λίγες ώρες μετά την αρνητική απάντηση από τον Ντάνο, το Athensmagazine.gr σας φέρνει στο φως μια ακόμα αποκάλυψη για αγαπημένο παίκτη του Survivor, ο οποίος έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά έχει απαντήσει σε πρώτη φάση αρνητικά!

Συγκεκριμένα η παραγωγή του Ατζούν έχει δώσει λευκή επιταγή αξίας 100.000 ευρώ στον συγκεκριμένο παίκτης, όμως εκείνος σε πρώτη φάση δεν εμφανίζεται θετικός! Αρχικά να σας αναφέρουμε πως πρόκειται για άνδρα, με αρκετές επιτυχίες στο γυναικείο φύλο, αλλά όχι για νικητή του Survivor! Οπότε δεν είναι ούτε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ούτε ο Ηλίας Γκότσης αλλά ούτε και η Κατερίνα Δαλάκα!

Θα σας δώσουμε ακόμα μια βοήθεια και μάλιστα.... έκπληξη! Για να μιλάμε για 100.000 ευρώ στο χέρι το μυαλό όλων θα πήγε σε παίκτη του Survivor 1! Αμ δε, πρόκειται για παίκτη από το Survivor 2, ο οποίος έφτασε μακριά στο ριάλιτι, είχε φανατικούς οπαδούς αλλά και εχθρούς ωστόσο για να πει το ναι για το Survivor All Star θέλει εγγυήσεις περί... παρουσία του στον ΣΚΑΙ και μετά το τέλος του Survivor All Star! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Το Athensmagazine.gr σύντομα θα σας έχει ρεπορτάζ με το όνομα του παίκτη αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες! Προς το παρόν θα σας αφήσουμε με την αγωνία και κυρίως την... απορία ποιος παίκτης μπορεί να είναι! Αξίζει πάντως κλείνοντας αναφερθεί πως η παραγωγή ζυγίζει πρώτα τις απαντήσεις που θα λάβει από παίκτες ορόσημα και μετά θα αποφασίσει κατά πόσο είναι εφικτό και όχι καταστροφή να διεξαχθεί το Survivor All Star! Αναμένετε λοιπόν ρεπορτάζ...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share