Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Έριξε χυλόπιτα ενώ είχαν δώσει τα χέρια! Εκτός το μεγάλο φαβορί!

Τρομερό αποκλειστικό παρασκήνιο!

7 Δεκεμβρίου 2019 08:11
Survivor All Star: Έριξε χυλόπιτα ενώ είχαν δώσει τα χέρια! Εκτός το μεγάλο φαβορί!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star: Ποιο μεγάλο όνομα και φαβορί έριξε χυλόπιτα ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης! Συγκεκριμένα τα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι εδώ και πολύ καιρό και η παραγωγή θέλει να βάλει στο παιχνίδι τα κορυφαία ονόματα ώστε η τηλεθέαση να φτάσει σε επίπεδα Survivor 1! Βέβαια αυτό μόνο εύκολο δεν είναι!

Πρόσφατα σας παρουσιάσαμε την σκέψη να είναι στην παρουσίαση και μια γυναίκα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τώρα θα σας φέρουμε στο φως μια ακόμα αποκάλυψη που μπορεί να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στην διεξαγωγή του ριάλιτι επιβίωσης!

Σήμερα λοιπόν σας αποκαλύπτουμε πως το μεγάλο φαβορί που τελικά φαινόταν να έχει δώσει το οκ πως πήρε πίσω την απόφασή του και τελικά δεν θα ταξιδέψει ξανά για τον Άγιο Δομίνικο! Φυσικά και αναφερόμαστε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Μπορεί η πρόταση που δέχτηκε από την παραγωγή να ήταν τεραστίων διαστάσεων και να έφτασε σε κέρδη μέχρι και το 1.000.000 ευρώ, ωστόσο ο Ντάνος φαίνεται πως τα έβαλε κάτω και αποφάσισε πως προτεραιτότητα για τον ίδιο αυτή την στιγμή είναι η καριέρα του ως ηθοποιός!

Πάντως δεν αποκλείεται τελικά να έχουμε νέα ανατροπή αφού τα ποσά είναι μεγάλα, ενώ σε περίπτωση οριστικής άρνησης φαντάζει πιθανό το ενδεχόμενο η παραγωγή του Ατζούν και του Survivor να πάρει την απόφαση να μην διεξαχθεί τελικά το Survivor All Star!

Survivor: Τεράστια ανατροπή! Το μεγάλο ψέμα που πιστεύαμε όλοι για το Survivor 1!

Survivor: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή σας έφερε στο φως όλες τις εξελίξεις από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ καθώς και τις διαρροές του!

Σήμερα θα σας φέρουμε στο φως τρομερή αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα γύρω από το Survivor 1, παίκτης του οποίο έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρόσφατα!

Ποια είναι η αποκάλυψη για το μεγάλο ψέμα που πιστεύαμε όλοι; Τα χρήματα που έπαιρναν οι Μαχητές στο Survivor 1! Τότε υπήρχε η φήμη ότι τα χρήματα ήταν 500 ευρώ την βδομάδα, όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε την ανατροπή!

«Εμείς στο Survivor 1, οι Μαχητές, παίρναμε 900 ευρώ το μήνα. Και την επόμενη χρονιά, στο Survivor 2, οι Μαχητές έπαιρναν 2.000 ευρώ το μήνα. Εμείς ανοίξαμε το δρόμο… Καθαρά ήταν αυτά και είχαμε και ασφάλεια, όλα μέσα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αυτό θα πει ανατροπή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share