Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Ποιος Τανιμανίδης; Αυτός θα είναι ο νέος παρουσιαστής!

Αποκλειστική βόμβα!

5 Δεκεμβρίου 2019 07:38
Survivor All Star: Ποιος Τανιμανίδης; Αυτός θα είναι ο νέος παρουσιαστής!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας έχει εξασφαλίσει όλη την επικαιρότητα από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ καθώς και τις διαρροές του!

Χτες σας αποκαλύψαμε το μεγάλο ψέμα που όλοι πιστεύαμε για το Survivor 1 και τώρα σας φέρνουν στο φως μια αποκλειστικότητα που θα κάνει πάταγο! Τι συνέβη; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Σύμφωνα με πληροφορίες και παρότι σας έχουμε ενημερώσει πως είναι δύσκολο να διεξαχθεί το Survivor All Star, εφόσον αυτό γίνει την παρουσίασή του θα αναλάβουν 2 παρουσιαστές και όχι ένας, με τον Σάκη Τανιμανίδη να κρατάει την θέση του και να του προσθέτουν δίπλα και συμπαρουσιαστή! Τώρα όμως σας έχουμε την αποκάλυψη!

Αυτός ο συμπαρουσιαστής δεν θα έχει ρόλο συμπληρωματικό, όπως ήταν ο Γιώργος Λιανός για παράδειγμα, αλλά θα έχει καθήκοντα ανάλογα με τον Σάκη Τανιμανίδη! Και τώρα σας έχουμε και την μεγαλύτερη αποκάλυψη! Προκειμένου τα νούμερα τηλεθέασης να είναι υψηλά ενδέχεται στην θέση αυτή να δούμε μια... γυναίκα! Ποια θα είναι αυτή; Σημαντικές πιθανότητες μετά την είσοδό της στην τηλεόραση μέσω Voice έχει η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα!

Ναι καλά διαβάσατε! Ο Σάκης Τανιμανίδης χάνει σημαντική.... θέση στην παρουσίαση του Survivor All Star από την ίδια του την γυναίκα! Λέτε; Πάντως αυτή την στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, το σενάριο αυτό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες!

Το Athensmagazine.gr πάντως είναι εδώ, όπως κάθε μέρα και σας μεταφέρει οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσουν εξελίξεις και για παίκτης που θα δούμε στο Survivor All Star, εφόσον βέβαια αυτό διεξαχθεί!

Survivor All Star: Είπε το πολυπόθητο ναι! Επιστρέφει και θα είναι στην ομάδα των Διασήμων!

Survivor All Star: Ποιος παίκτης είπε το ναι και ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο, εφόσον βεβαίως του γίνει επίσημη πρόταση από την παραγωγή;

Το Athensmagazine.gr, όπως κάνει από την πρώτη στιγμή του Survivor, σας έχει το ρεπορτάζ και τα ονόματα! Ποιος παίκτης θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο παρότι είναι 46 ετών;

Ο λόγος για τον Μπο! Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε ανοικτά για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο Survivor All Star και ξεκαθάρισε πως εφόσον του γίνει πρόταση που τον ικανοποιεί θα πει το ναι, αλλά δεν θα έχει κανένα νόημα να διεξαχθεί το ριάλιτι αν δεν βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

«Δεν έχω κάποια πρόταση ή τηλέφωνο από την παραγωγή, που είναι φίλοι μου και τους ξέρω καλά, ξέρω πως το έχουν στο μυαλό να γίνει. Απ΄αυτό όμως μέχρι το να γίνει, υπάρχει μια απόσταση. Με την κατάλληλη συμφωνία θα έλεγα Ναι. Νομίζω χωρίς τον Ντάνο δεν θα έχει και νόημα να γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share