Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Τεράστια ανατροπή! Το μεγάλο ψέμα που πιστεύαμε όλοι για το Survivor 1!

Τα πάνω κάτω! Απίστευτη ανατροπή που μας διαψεύδει τα πάντα!

4 Δεκεμβρίου 2019 12:50
Survivor: Τεράστια ανατροπή! Το μεγάλο ψέμα που πιστεύαμε όλοι για το Survivor 1!

Survivor: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή σας έφερε στο φως όλες τις εξελίξεις από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ καθώς και τις διαρροές του!

Σήμερα θα σας φέρουμε στο φως τρομερή αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα γύρω από το Survivor 1, παίκτης του οποίο έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρόσφατα!

Ποια είναι η αποκάλυψη για το μεγάλο ψέμα που πιστεύαμε όλοι; Τα χρήματα που έπαιρναν οι Μαχητές στο Survivor 1! Τότε υπήρχε η φήμη ότι τα χρήματα ήταν 500 ευρώ την βδομάδα, όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε την ανατροπή!

«Εμείς στο Survivor 1, οι Μαχητές, παίρναμε 900 ευρώ το μήνα. Και την επόμενη χρονιά, στο Survivor 2, οι Μαχητές έπαιρναν 2.000 ευρώ το μήνα. Εμείς ανοίξαμε το δρόμο… Καθαρά ήταν αυτά και είχαμε και ασφάλεια, όλα μέσα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αυτό θα πει ανατροπή!

Τραγικό τέλος για το Survivor!

Survivor: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας έχει αποκαλύψει όλη την επικαιρότητα γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και πρώτο σας φέρνει ακόμα μια είδηση βόμβα!

Ποια είναι αυτή; Πως πιθανότητα έχουμε ένα τέλος στο Survivor και στην προκειμένη περίπτωση τραγικό! Γιατί τραγικό; Διότι εκεί που όλοι πίστευαν ότι επιστρέφει με το Survivor All Star έχουμε την ανατροπή! Συγκεκριμένα αυτή την ώρα που μιλάμε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο να μην διεξαχθεί νέος κύκλος του Survivor και δη το Survivor All Star!

Ο λόγος είναι ξεκάθαρα οικονομικός! Σύμφωνα με πληροφορίες που μόλις διέρρευσαν και σας παρουσιάζει το Athensmagazine.gr, η παραγωγή έπειτα από μίτινγκ που έκανε διαπίστωσε πως θα υπάρξει τεράστια οικονομική τρύπα που δεν θα μπορεί να καλυφθεί! Και αυτό γιατί; Διότι μόνο για τις αμοιβές των παικτών θα χρειαστούν περίπου 3.000.000 ευρώ, με τα 500.000 ευρώ να δίνονται σε έναν παίκτη και συγκεκριμένα στον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Μάλιστα το σενάριο ο Ντάνος να μην είναι καν παρών αφού πιο πιθανό είναι να απαντήσει αρνητικά παρά θετικά φέρνει την παραγωγή προς αδιέξοδο! Και αυτό γιατί θα δαπανηθούν τεράστια ποσά και δεν θα υπάρχει το νούμερο 1 πρόσωπο που θα απογειώσει ξανά τα νούμερα τηλεθέασης! Γιατί εδώ που το λέμε ποιος δεν θα ήθελε να δει ξανά τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τρέχει στους στίβους του Αγίου Δομίνικου!

Τι κρατάμε; Πως το σενάριο να διεξαχθεί το Survivor All Star τον προσεχές Σεπτέμβριο, αυτή την στιγμή, δεν συγκεντρώνει ούτε 10%! Οπότε πάμε για ένα... τραγικό τέλος για το Survivor! Εν αναμονή των εξελίξεων...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share