Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός: «Κάηκε» το Πασαλιμάνι - Τρέλα και έξαλλοι πανηγυρισμοί με το γκολ του Ελ Κααμπί (video)

Έγινε η νύχτα μέρα στον Πειραιά με τον κόσμο να πανηγυρίζει τον θρίαμβο του Θρύλου!

10 Μαΐου 2024 08:19
Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός: «Κάηκε» το Πασαλιμάνι - Τρέλα και έξαλλοι πανηγυρισμοί με το γκολ του Ελ Κααμπί (video)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιστορική βραδιά για τον Θρύλο! Απόλυτη τρέλα και εκρήξεις χαράς στο Πασαλιμάνι μετά τη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα και την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League!

Επί την ευκαιρία, δείτε: Conference league: Ο Θρύλος πάει Αγία Σοφία για να σηκώσει το ευρωπαϊκό (video)

Τρελοί πανηγυρισμοί

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», χιλιάδες οπαδές των «ερυθρόλευκων» συγκεντρώθηκαν στο Πασαλιμάνι και πανηγύρισαν θριαμβευτικά τον θρίαμβο του «Θρύλου» , με συνθήματα, αγκαλιές και καπνογόνα!

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ νίκησε και στο «Φάληρο» την Άστον Βίλα (2-0) και έκλεισε ραντεβού για τον μεγάλο τελικό του Conference League το βράδυ της 29ης Μαΐου απέναντι στη Φιορεντίνα. Χρυσός σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος με τα δύο γκολ που σημείωσε στο 11ο και το 78ο λεπτό έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το «ερυθρόλευκο» πάρτι.

Ο Ολυμπιακός «έγραψε» για άλλη μία φορά!

Δέκα μήνες πριν ο σύλλογος συμπληρώσει τα 100 ζωής, ο Ολυμπιακός έγραψε τη μεγαλύτερη -μέχρι την επόμενη- χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του. Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας υπό τις οδηγίες του «μαέστρου» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τελείωσαν τη δουλειά που ξεκίνησαν στο Μπέρμιγχαμ την περασμένη εβδομάδα με την εμφατική νίκη 4-2 επί της Αστον Βίλα, του νο1 φαβορί έως τότε για την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς νίκησαν 2-0 τους Αγγλους και πήραν την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό της Conference League, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share