Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Paris Masters: «Λύγισε» μετά από ματσάρα 2,5 ωρών ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Ηττήθηκε από τον Ντιμιτρόφ με 2-1 (video)

Έφτασε μια ανάσα από τον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής αλλά δεν τα κατάφερε

4 Νοεμβρίου 2023 17:53
Paris Masters: «Λύγισε» μετά από ματσάρα 2,5 ωρών ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Ηττήθηκε από τον Ντιμιτρόφ με 2-1 (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Τρομερό ματς προσέφεραν στους φίλους του τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, μετά τηνκαθηλωτική «μάχη» του Έλληνα πρωταθλητή για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι δυο τους επί 2,5 ώρες πάλεψαν με τον Βούλγαρο να επικρατεί 2-1 σετ και να παίρνει την πρόκριση.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ μπήκε καλύτερα στον αγώνα και με γρήγορο break κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε στη συνέχεια να βρει ρυθμό, αλλά ήταν αργά.

Ο Βούλγαρος με την εμπειρία του κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση, κράτησε το σερβίς του δίχως να απειληθεί στη συνέχεια του σετ και έφτασε εύκολα στο 1-0 με 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε τον τρόπο ακόμα και όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο να κρατήσει το σερβίς του.

Το ίδιο συνέχισε να κάνει και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και έτσι οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν σαρωτικός και χάνοντας μόλις έναν πόντο έκλεισε το σετ με 7-6 (1) για να στείλει το ματς στο τρίτο σετ.

Μεγαλείο ψυχής από Στέφανο Τσιτσιπά: Δωρίζει 10.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό οργανισμό στην Ελλάδα

Το μεγαλείο ψυχής του δείχνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς δωρίζει 10.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό οργανισμό στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε ένα στοίχημα αξίας 10.000 δολαρίων από το διάσημο επιχειρηματία και youtuber, Iman Gadzhi και θα προσφέρει τα χρήματα στο φιλανθρωπικό οργανισμό «Μαζί για το παιδί». Αυτή δεν είναι η πρώτη δωρεά του Έλληνα τενίστα, καθώς είχε προσφέρει 100.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς.

Όπως φαίνεται σε video στα social media του Gadzhi, ο ίδιος προκάλεσε τον Στέφανο Τσιτσιπά να σερβίρει εναντίον του σε γήπεδο του τένις, με το στοίχημα να αφορά την προσπάθειά του να επιστρέψει ένα από τα 20 σερβίς που θα του έκανε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Φυσικά, ο διάσημος youtuber δεν κατάφερε ούτε να… δει τα χτυπήματα του Τσιτσιπά, ο οποίος τον “διέλυσε” στο κορτ και κέρδισε τα 10.000 δολάρια, τα οποία και προανήγγειλε ότι θα δωρίσει στο «Μαζί για το παιδί».

Δείτε το video

Περήφανη για τον αγαπημένο της η Πάολα Μπαντόσα: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Μεξικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον τίτλο το Los Cabos του Μεξικό. Ο Έλληνας πρωταθλητής σήκωσε τον δέκατο τίτλο της καριέρας του και πρώτο μετά από σχεδόν δεκατέσσερις μήνες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την κούπα και έγινε επίσης πλουσιότερος κατά 117.617 ευρώ. Φυσικά η μεγαλύτερη θαυμάστρια του, η οποία χάρηκε ακόμη περισσότερο για εκείνον ήταν η 25χρονη σύντροφός του και επίσης τενίστρια, Πάουλα Μπαντόσα.

Η Πάουλα Μπαντόσα αμέσως μετά την τεράστια νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά έκανε ανάρτηση στα Instagram Stories της, ανεβάζοντας τον αγαπημένο της μαζί με μια καρδούλα.

Περήφανη για τον αγαπημένο της η Πάολα Μπαντόσα: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Μεξικό

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share